Önü mesh olmayan kasaya sıvı soğutma alınır mı?

Hocam kasanız afet sizin o zaman son 4. nesildir en az ısınan işlemci serisi 10. nesil şaşırdım açıkçası arkadaşlar yine üstte yazmış ama kasa hava almadıktan sonra öne takmanın pek bir avantajı kalmıyorum dolu bir sıcaklık üfleyecek içeriye fanlar.

Aynen dostum senin dediğin gibi mantıklı ve doğrusu aslında 360mm yerine 240mm alıp üste takmam ön panelden daha sağlıklı olur gibi bende çok düşündüm karar veremedim son çare sizlerin fikirlerinize başvurmak oldu teşekkürler yardımın için.

Ne kadar fark oluyor ön panel takılı ve takılı değilken?

Vallahi dostum takılı iken 90 oluyor camı çıkarınca 70e kadar düşüyor yani hiç azımsanmayacak kadar bir fark var.

Vallahi dostum takılı iken 90 oluyor camı çıkarınca 70e kadar düşüyor yani hiç azımsanmayacak kadar bir fark var.
Sıvı soğutmayı 240 alıp öne tak ve ön paneli de yok et :d Biraz el işi uğraşmak istersen ön panelde delikler açıp hava akışını artırabilirsin. Ben olsam öyle yapardım. Hatta kendi kasamda da yapmayı düşünüyorum.

Sıvı soğutmayı 240 alıp öne tak ve ön paneli de yok et :d Biraz el işi uğraşmak istersen ön panelde delikler açıp hava akışını artırabilirsin. Ben olsam öyle yapardım. Hatta kendi kasamda da yapmayı düşünüyorum.
Görselliğe biraz önem veren biriyim dostum ön paneli delersem gözüme uyku girmez benim :D sanırım arkadaşlarında dediği gibi 360mm alıp ön panele takmaktansa 240mm alıp üstteki fan yerlerine takmam daha mantıklı olacak öndekiler hava akışı olmadığından dolayı içeri ama üsttekiler dışarı verecek havayı yine de teşekkür ederim yardımlarınız için yoksa kesinlikle kara veremezdim :)

Görselliğe biraz önem veren biriyim dostum ön paneli delersem gözüme uyku girmez benim :DD sanırım arkadaşlarında dediği gibi 360mm alıp ön panele takmaktansa 240mm alıp üstteki fan yerlerine takmam daha mantıklı olacak öndekiler hava akışı olmadığından dolayı içeri ama üsttekiler dışarı verecek havayı yine de teşekkür ederim yardımlarınız için yoksa kesinlikle kara veremezdim :)
Ben de görselliğe önem veririm. Rastgele delmek değildi zaten kastettiğim. Panele uygun şekillerde açıklar açabilirsiniz. Mesela önü kapalı bir kasa bu da normalde:
0*fjQrC_BD1xM5Sw-t.

Ben de görselliğe önem veririm. Rastgele delmek değildi zaten kastettiğim. Panele uygun şekillerde açıklar açabilirsiniz. Mesela önü kapalı bir kasa bu da normalde:
0*fjQrC_BD1xM5Sw-t.
Güzel yapılmış bu baktım hiç olmuyor girişeceğim bu işe ben Donanım Arşivinin videosunu izlemiştim bir an öyle bir şey hayal ettim :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı