Önümüzdeki 1 sene içerisinde gerçekleştirmek istediğiniz hayaliniz nelerdir?

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Soru yukarıda. Benimki şu an için önümüzdeki yaz iyi bir ders çalışma disiplini oturtturabilmek.

Para kazanabileyim yeter. Şanssız olduğunu düşünen birisi olarak fazla beklentim yok.

Para kazanabileyim yeter. Şanssız olduğunu düşünen birisi olarak fazla beklentim yok.

Orası da doğrudur hocam. Benim de hep başıma şanssızlıklar geliyor. İngillizce konuşma sınavım var yarın. 4 kişilik grup arasında 3 kişiye kısacık 2'şer cümle düşerken bana up uzun 6 cümle düşmüş. Genelde de hep böyle şeyler benim başıma geliyor.

Bizim hoca İngilizce konusma sinavi yapmiyor ( dil okumamiza ragmen ).

Soruna cevap: Bir an once ekonomik bagimsizlik kazanmak.

Forumda bir konuda fikrimin alınması için etiketlenmek

Diğeri çok zor. 1 yılda çizgi roman yazıp yayınlayacağıma inanmıyorum.

Hayata devam etmek.

O da güzel.

Bizim hoca İngilizce konusma sinavi yapmiyor ( dil okumamiza ragmen ).

Soruna cevap: Bir an once ekonomik bagimsizlik kazanmak.

Ben bizim İngilizce öğretmeninden nefret ediyorum zaten. Sınıf 24 kişi 15 kişi kafayı sıraya yatırmış uyuyor kimseye bir şey demiyor ben ne zaman kafamı sıraya koyuyorum 2dk sonra beni uyandırıp İngilizce soru soruyor. Notlarım da kötü değil. Kötü olsa ilgilenmem için yapsa bunları neyse.

Ben olsam almazdım. Şu an PC de olup PS de olmayan hangi oyun kaldı ki? Gerçi GTA 6 çıkacak ama o zaman haklı olabilirsin.

Birde Green Card taşınıp 2026 yazında Amerikaya taşınmak.

Ben olsam almazdım. Şu an PC de olup PS de olmayan hangi oyun kaldı ki? Gerçi GTA 6 çıkacak ama o zaman haklı olabilirsin.
Hocam demeyin öyle ya. PS de oyunlar çok ucuzlara düşüyor 1000TL olan oyunlar 100 düşüyor falan. Hem çocukluk hayalim. Bence PS bir süre yeni özel oyun getirecek ve PC ye getirmeyecek bir süre.

Son düzenleme:

Oha ayni seyleri yasiyoruz. Bizde de edebiyatci boyle. Tek dersi dinleyen ben oldugum icin herhalde bir ben kafami koyunca deliriyor. Ama en azindan sizin sinif 24 kisi bizim 12 kisi , zaten 3 kisi yatsa , 2-3 kisi kendi halinde takilsa sinifta adama akilli derse katilan ogrenci kalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…