TridentKng
Decipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
- Meslek
- öğrenci
Bir de Green Card taşınıp 2026 yazında Amerika'ya taşınmak.
Hocam demeyin öyle ya. PS de oyunlar çok ucuzlara düşüyor 1000TL olan oyunlar 100 düşüyor falan. Hem çocukluk hayalim. Bence PS bir süre yeni özel oyun getirecek ve PC'ye getirmeyecek bir süre.
Benim de bir bilgisayarımın veya konsolumun olması hep hayalimdi. Çocukluğumda çok istiyordum fakat olmamıştı şimdi var ama hevesim yok sorumluluklarımdan dolayı hevesim olsa da oynayamıyorum ama bence PS konusunda tam tersi olacak çünkü oyun yapma maliyetleri çok arttı. Artık en normal oyunu bile PS 200-300 milyon dolarla yapıyor. Bu parayı çıkartmak içinde bence ileride ilk günden bilgisayara da getirecekler oyunları. Tabii bu 1-2 sene içinde olmaz bir 10-15 sene sonra olur ama önümüzdeki 1-2 senede de yeni çıkan oyunlar Max 6 ay sonra PC'ye gelir bana kalırsa. Ayrıca ben Sony'nin tıpkı game Pass gibi PS Plus'ı da bilgisayara getireceğini düşünüyorum. Ortada bir pazar var ve PS bu pazara bilerek girmiyor. Bence en yakın zamanda girecek.
Oha ayni seyleri yaşıyoruz. Bizde de edebiyatci boyle. Tek dersi dinleyen ben oldugum icin herhalde bir ben kafami koyunca deliriyor. Ama en azindan sizin sinif 24 kisi bizim 12 kisi, zaten 3 kisi yatsa, 2-3 kisi kendi halinde takilsa sinifta adama akilli derse katilan ogrenci kalmiyor.
Öyle cins öğretmenler var ne yazık ki. Bizim Türkçe öğretmeni de her ders bağırıyor mesela. 5 dakikada bir durduk yere kadın garanti bağırıyor. Kadının sesi de çok kötü.