Örgülü kablolu kulaklık nasıl kullanılmalı?

yigitsatra53

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden bir örgülü kablolu kulaklığım vardı. Yaklaşık 2 yıl kullandım 2 yıl sonunda örgülü kablosu neredeyse koptu sebebi örgülü kablosu hep birbirine dolaşıyordu ben de bunu açarken hep hasar görüyordu. Yeni bir örgülü kablolu kulaklık aldım bu kulaklık da kablosu birbirine dolaşıyor nasıl kullanmalıyım ya da kablonun birbirine dolanmaması için ne yapmalıyım?

Kablolu kulaklığı kullandıktan sonra sarman gerekir yoksa her türlü dolanır.

Mesela elini tokalaşırmış gibi aç, kabloyu etrafında dola ve o haliyle elinden kurtarıp kablo uçlarını sarmalanmış kabloya sıkıştır.

Nereye sarabilirim ve sararsam kablonun içindekilere zarar gelir mi?

Fazlasını sarıp sabitleyebilirsiniz.
Nereye sarabilirim ve sararsam kablonun içindekilere zarar gelir mi?

Mesela elini tokalaşırmış gibi aç, kabloyu etrafında dola ve o haliyle elinden kurtarıp kablo uçlarını sarmalanmış kabloya sıkıştır.
Dediğin gibi yaparsam zarar gelir mi

Son düzenleme:
Kabloyu katlayıp kablo tutucu cırt cırtlar ile tuttur. Şu şekilde:

1740165611041.png

Bu tarz bir şey yok ise poşet bağlama telleri oluyor, evinde bunlardan en az 1 tane vardır diye düşünüyorum eğer atmadıysan. Bu dediğimi de kullanabilirsin. Veya lastik de kullanabilirsin.

Kabloyu katlayıp kablo tutucu cırt cırtlar ile tuttur. Şu şekilde:

Eki Görüntüle 2429610

Bu tarz bir şey yok ise poşet bağlama telleri oluyor, evinde bunlardan en az 1 tane vardır diye düşünüyorum eğer atmadıysan. Bu dediğimi de kullanabilirsin. Veya lastik de kullanabilirsin.

Bunu kastettim. Zarar da görmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı