Örgün eğitimde devam etmek üniversite sonuçlarını etkiler mi?

Makaleler
1
Yer
Antalya
Selam. Akdeniz Üniversitesi'nde muhasebe bölümü okuyordum. Ama bu sene mezuna kalıp tekrar sınava hazırlandım. Şu anki okuduğum bölüm benim sonuçlarımı etkikeyecek mi?

Selam. Akdeniz Üniversitesi'nde muhasebe bölümü okuyordum. Ama bu sene mezuna kalıp tekrar sınava hazırlandım. Şu anki okuduğum bölüm benim sonuçlarımı etkikeyecek mi?
Sadece OBP puanınızın yarıya düşme şansı var. Oda geçen sene bir bölüme yerleştiğiniz için. Sıralamanıza göre belirli bir geri atma yaşarsınız. Ama geçen sene değil de daha önceki senelerde bölüme kayıt yaptırdıysanız OBP puanınızda kırılma olmaz.

Geçen sene kazandın bu sene tercih yapmadın ve gelecek sene tercih yapacaksın anladığım kadarıyla. Eğer durum buysa OBP puanın düşmez.

Tercih sonucunu demiyorum hocam üniversite sınav sonucunu diyorum. Şimdi ben lisans okuduğum için sonuçlar açıklanınca bana üniversite okuyorsunuz sonucunuz açıklanmamıştır gibisinden uyarı gelmez değil mi onu kastediyorum.

Hayır. Ücretini yatırdığınız takdirde istediğiniz kadar girebilirsiniz. İster okuyun, ister mezun olmuş olun. Sınav sonucunuz normal bir şekilde açıklanır.

Hayır böyle bir şey yok. Puanınız hesaplanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…