Selam. Akdeniz Üniversitesi'nde muhasebe bölümü okuyordum. Ama bu sene mezuna kalıp tekrar sınava hazırlandım. Şu anki okuduğum bölüm benim sonuçlarımı etkikeyecek mi?
Sadece OBP puanınızın yarıya düşme şansı var. Oda geçen sene bir bölüme yerleştiğiniz için. Sıralamanıza göre belirli bir geri atma yaşarsınız. Ama geçen sene değil de daha önceki senelerde bölüme kayıt yaptırdıysanız OBP puanınızda kırılma olmaz.Selam. Akdeniz Üniversitesi'nde muhasebe bölümü okuyordum. Ama bu sene mezuna kalıp tekrar sınava hazırlandım. Şu anki okuduğum bölüm benim sonuçlarımı etkikeyecek mi?
Sadece OBP puanınızın yarıya düşme şansı var. Oda geçen sene bir bölüme yerleştiğiniz için. Sıralamanıza göre belirli bir geri atma yaşarsınız. Ama geçen sene değil de daha önceki senelerde bölüme kayıt yaptırdıysanız OBP puanınızda kırılma olmaz.
Hayır. Ücretini yatırdığınız takdirde istediğiniz kadar girebilirsiniz. İster okuyun, ister mezun olmuş olun. Sınav sonucunuz normal bir şekilde açıklanır.Tercih sonucunu demiyorum hocam üniversite sınav sonucunu diyorum. Şimdi ben lisans okuduğum için sonuçlar açıklanınca bana üniversite okuyorsunuz sonucunuz açıklanmamıştır gibisinden uyarı gelmez değil mi onu kastediyorum.
Tercih sonucunu demiyorum hocam üniversite sınav sonucunu diyorum. Şimdi ben lisans okuduğum için sonuçlar açıklanınca bana üniversite okuyorsunuz sonucunuz açıklanmamıştır gibisinden uyarı gelmez değil mi onu kastediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.