Örnek çalışma

Eğim attım ve ayaktaki gölge ile kıyafet üstündeki hatayı gidermeye çalıştım sizce nasıl olmuş?
@jusbeprophet

@Wmir dediği gibi ayakta ki hatayı düzeltirsen çok iyi olur. Onun haricinde parıldama efekti eskisine nazaran daha iyi duruyor.

@jusbeprophet ışık ve gölge mantığı biraz anladım gibi ama, çok maska veya katman açıyorlar .

Bu resimde eğim kullandım işime yaradı bayağı.

Tavsiye için teşekkürler.

Mantığı anlamana sevindim, resim gerçekten güzel duruyor. Ayrıca ne kadar fazla katman, ayrıntı = photoshop olduğu anlaşılmayacak kadar güzel fotoğraf demektir .

Mantığı anlamana sevindim, resim gerçekten güzel duruyor. Ayrıca ne kadar fazla katman, ayrıntı = photoshop olduğu anlaşılmayacak kadar güzel fotoğraf demektir .
Güzel oldu gibi ama çok uğraştırıyor programın hazır render ayarı var ona bakıcam şimdi hoşuma gitti gibi.

Güzel oldu gibi ama çok uğraştırıyor programın hazır render ayarı var ona bakıcam şimdi hoşuma gitti gibi.
Evet hocam bu konuda katılıyorum. İşin içine eğri, renk ayarları gibi parametreler girince saatlerce uğraşıyoruz. Sevdik bir kere katlanıcaz artık ! . Hazır render ayarlarından kastınız fotoğraf filtreleri mi?

Hocam çok güzel oldu .

Hazır Render ve Reelitik ışıklandırma ayarları ile yaptım.

Sizce bir eksiği varmı?
Bu da önceki hali:
Bu da final hali bazı düzeltmeler ile eğim ekledim.

@jusbeprophet

Resim biraz karanlık gibi geldi, senin tercihinde olabolir bilmiyorum. Attığı şey toz sanırım, toz ve mankenlere vurulan ışık biraz daha parlatılırsa iyi olabilir. Onun haricinde renklerde bir problem göremedim, eline sağlık.

final haline eğim attım ilk hali bana bile karanlık geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…