HackerG46 Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Arkadaşlar buraya beş tane müziğin linkini koyacağım, bunların türünü ve fl studio 21'de bunlara benzer müzikler yapmak için neler yapmalıyım sorusunun cevabını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023
Arkadaşlar buraya beş tane müziğin linkini koyacağım, bunların türünü ve fl studio 21'de bunlara benzer müzikler yapmak için neler yapmalıyım sorusunun cevabını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 15 Mart 2023 #2 midi klavye, bir DAW yazılımı(FL Studio ya da CUBASE gibi), drum pad gerekir yanlış değilsem.
HackerG46 Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 222744 dedi: midi klavye, bir DAW yazılımı(FL Studio ya da CUBASE gibi), drum pad gerekir yanlış değilsem. Genişletmek için tıkla... Fl Studio da drum beat vb müzik türerinden hangisini seçmem gerekir?
222744 dedi: midi klavye, bir DAW yazılımı(FL Studio ya da CUBASE gibi), drum pad gerekir yanlış değilsem. Genişletmek için tıkla... Fl Studio da drum beat vb müzik türerinden hangisini seçmem gerekir?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 15 Mart 2023 #4 HackerG46 dedi: Fl Studio da drum beat vb müzik türerinden hangisini seçmem gerekir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kusura bakma. Heves sebepli araştırdım biraz ve sonra vazgeçtim
HackerG46 dedi: Fl Studio da drum beat vb müzik türerinden hangisini seçmem gerekir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kusura bakma. Heves sebepli araştırdım biraz ve sonra vazgeçtim
HackerG46 Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #5 222744 dedi: Bilmiyorum kusura bakma. Heves sebepli araştırdım biraz ve sonra vazgeçtim Genişletmek için tıkla... Sorun yok sağol
222744 dedi: Bilmiyorum kusura bakma. Heves sebepli araştırdım biraz ve sonra vazgeçtim Genişletmek için tıkla... Sorun yok sağol