Örümceğim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan sonra tarantula üretimine başlıyacam inşallah. Gp ( Grammostola pulchripsus) ile.

.

Size tavsiyem ilk önce Brachypelma smithi türünü beslemeniz. Oldukça uysal ve narin bir tür. stres altında bırakıp bombing dedikleri tüy salvosu yaptırıp gözünüze kaçırmadığınız sürece besleyebilirsiniz. 😀

Size tavsiyem ilk önce Brachypelma smithi türünü beslemeniz. Oldukça uysal ve narin bir tür. stres altında bırakıp bombing dedikleri tüy salvosu yaptırıp gözünüze kaçırmadığınız sürece besleyebilirsiniz. 😀
Smithiye de baktım. Oldukça nadir bulunuyor. Ama bulursam alırım tabi ki de.

Örümcek beslemenin neresi korkutucu? Kusura bakmayın ama insanlardan daha da narin sınıftır örümcekler. Fırsatım olsa evimde kaplan bile beslerim de yasak işte..
Aslında benim beslediğim örümcek bile yasal değil.. Ama yerli türü olduğundan yasal olarak geçiyor.. Regal jumping spider (Favori türüm) besliyemiyorsunuz.

Aslında benim beslediğim örümcek bile yasal değil.. Ama yerli türü olduğundan yasal olarak geçiyor.. Regal jumping spider (Favori türüm) besliyemiyorsunuz.

Myrmarachne formicaria türüne de bakmanızı öneririm. eski evde oturup örümceklere pek hakim olmadığım zamanlar ilk başta ne garip karınca demiştim narin narin bakarken bi anda yüzüme zıplamıştı. Doğa şaşırtıyor valla.

Bu örümcekler yüzünden konuşmam bozuldu.

Allah rahmet eylesin ama evinizde örümcek beslemeniz garibime gitti.

Örümcek beslemenin neresi korkutucu? Kusura bakmayın ama insanlardan daha da narin sınıftır örümcekler. Fırsatım olsa evimde kaplan bile beslerim de yasak işte..
Üzerine doğru geliyor. Tüylerim diken diken oluyor vallahi. Düşününce bile kötü oluyorum ya.

Hiç bir örümcek bir insanın üzerine ısırmak için koşmaz :D O örümceği rahatsız etmezseniz onun size hiç bir zararı olmıcağından %100 eminim. Onlar sizi bir duvar gibi görür. Sadece kendi boyundaki böceklere saldırırlar.
Üzerine doğru geliyor. Tüylerim diken diken oluyor vallahi. Düşününce bile kötü oluyorum ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı