Örümcek nasıl beslenilir?

Evet kesinlikle bunu yapın daha uzun süre yaşamasını sağlar toprakta doğal olsun ama hocam börtü böcektende besleniyor kendileri mikro organizmalardan bile bazen :)
Toprak doğal hocam tamamen. İçinde zamanında babamın çiçekleri vardı. Lakin rahmetli kuşum Limon efendi çiçekleri yiyip bitirene dek tabi. O yüzden saksı boş toprakta artık bu yeni misafirin sayılır.
 
Okurken gerildim. Ne kadar soğukkanlı yazmışsın öyle. Karadulun fotoğrafına bakınca içim ürperdi bir de besliyorsunuz. Şu andan itibaren forumda size bakış açım çok değişti :D
Genelde soğukkanlıyımdır hocam börtü böcekten çok korkan birisi değilim ama karadul ciddi sıkıntılı bir tür başlı başına birde Böğ örümceğini araştırın bakalım yakında onuda bir kapta beslemeyi düşünüyorum :)
 
sürü halinde diyor hocam belki siz 2 böcek görüp ikincisini yakaladınız demek istediğim belki öevrede hâlâ vardır birkaç tane.
Vallaha evde değildi balkondaydı ama sanmam iki tane olduğunu. Şayet iki taneyse yakında ortaya çıkacak çünkü birazdan yine sigara molasına çıkacağım.
 
Hocam yakınımda kesinlikle bulundurmuyorum ayrı bir odada tutuyorum kendisini sadece yemlemek için açıyorum kabını onun harici dokunmak kesinlikle sıkıntılı öldürür.
onun için sordum zaten hocam sizi hızlı hareketlerle kaçıp öldürme potansiyeli olan bişeyi niye yanınızda tutuyorsunuz diye bu sizin için bırakılmaz bir hobi falan mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı