Örümcek nasıl beslenir?

596802

Decapat
Arkadaşlar geçenlerde konusunu açmıştım hatırlayanlar çıka. R evimde çok zehirli bir tür örümcek var diye (eresus) fakat bugün detaylıca araştırdım ve evimdeki örümcek zehirsiz bir tür olan philaeus chrysops türü eresusa çok benziyor ama değil. Bu örümcek 2 3 haftadır bizim mutfakta ve bunu beslemek istiyorum. Yani ne yapabilirim ne, yer veya nasıl besleyebilirim?

IMG_2894.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar geçenlerde konusunu açmıştım hatırlayanlar çıka. R evimde çok zehirli bir tür örümcek var diye (eresus) fakat bugün detaylıca araştırdım ve evimdeki örümcek zehirsiz bir tür olan philaeus chrysops türü eresusa çok benziyor ama değil. Bu örümcek 2 3 haftadır bizim mutfakta ve bunu beslemek istiyorum. Yani ne yapabilirim ne, yer veya nasıl besleyebilirim?

Eki Görüntüle 1795267

Hocam ona evde küçük teraryum gibi bir şey yapın.

Ben bunu küçük bir kaba teraryum yapıp beslemek istiyorum

Peki nasıl yakalayıp onu teraryuma koyabilirim
Hocam üzerine hızlıca cam bardak örtün ve teraryumun içine koyun

Ben bunu küçük bir kaba teraryum yapıp beslemek istiyorum.

Peki nasıl yakalayıp onu teraryuma koyabilirim.

Hocam ilk önce bir bardağa düz kağıt gibi ince bir şey yardımıyla sürükleyin. Bu videoda gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam üzerine hızlıca cam bardak örtün ve teraryumun içine koyun
Yapacağım yem olarak evde sivrisinek karasinek onları öldürüp versem olur dimi

Bu tür zıplayan örümcek olarak geçiyor hatta zıplayan örümcek lucas diye çizgi filmi varmış

Peki teraryum büyük olsa daha iyi olur demi yani bir balık fanusuna yapsam olurmu yoksa küçükmü olmalı

@EnesVRR

Yapacağım yem olarak evde sivrisinek karasinek onları öldürüp versem olur dimi

Bu tür zıplayan örümcek olarak geçiyor hatta zıplayan örümcek lucas diye çizgi filmi varmış

Peki teraryum büyük olsa daha iyi olur demi yani bir balık fanusuna yapsam olurmu yoksa küçükmü olmalı

@EnesVRR
Büyük tereryum daha iyi olur. Arada topraktan bulduğunuz solucanları, sinekleri, minik böcekleri verebilirsiniz.

WC canlı beslemeyin yani doğada yaşayan canlıları evde beslemeyin genelde tarantula beslerler.

Ayrıca dışarıda bulduğunuz solucan sinekler böceklerde parazit olabilir.

Zıplayan örümcek fakat bakımı zor meyve sinekleriyle beslemeniz lazım bunun içinde internetten meyve sineği kültürü almanız gerek en iyisi salmanızdır.

Başka sorunuz varmı?

Ayrıyeten bir şey daha ekleyeceğim dışarıda bulduğumuz böceklerde solucanlarda ilaçta olabilir bazen belediyeler sokakları ilaçlıyorlar yani dışardaki böceği solucanı vermek çok riskli hem parazit olabilir hem de o böcek ilaçlı olabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı