2019 YKS BASVURUNUZDA YER ALAN FOTOGRAFINIZIN UYGUN OLMADIGI TESPIT EDILMISTIR. 25-26-27 MART 2019 TARIHLERINDE ILINIZDEKI OSYM KOORDINATORLUGUNE BASVURUNUZ. B001
Buradan size en yakın olan bir koordinatörlüğe gidebilirsiniz. Webcamlerinden hızlıca çekip güncelliyorlar.
Ben mesela şuna gitmiştim fotoğraf değiştirmek için, dakikalar içerisinde hallettiler;
"Marmara Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri MYO Özcan SABANCI binası içerisinde, Metro M4 hattının Hastane-Adliye durağının hastane çıkışında, E-5 Karayolu Yanyol Üzeri No:41 Kartal/İSTANBUL "
Küçücük bir ofisleri vardı. Tabii bu bir örnekti, size en yakın olan neresiyse kolaylık olması açısından orayı tercih edin.
Buradaki binalar. Gıcık işler için kullanılır. Örnek; geç kayıt. Ağzına kadar dolu olurlar. Bu yüzden öğle arası ya da mesai sonuna doğru denk getirmemeye çalışın.
Bu sene değiştirdim. Sıra beklemezseniz, bir dakikalık bir işlem ve ücretsiz. ÖSYM Başvuru Merkezleri'nin yerlerini ÖSYM'nin web sitesinde bulabilirsiniz.
Onun için merkeze gitmene gerek yok bence. Ben onu öğrenci portalı aracılığı ile halletmiştim. AÖF merkezlerinden bir tanesine vesikalık ile gidersen de beş dakika da tarayıcı ile hallediyorlar zaten. Uzun bir işlem değil yani