ÖSYM MSÜ sınavı ödemesi yapılamıyor

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
MSÜ sınavına başvurdum fakat ödeme yapamıyorum. Chrome üzerinden girdiğimde çevrimiçi sistem hatası diyor, uygulamadan yaptığımda da attığım diğer resimdeki hatayı alıyorum. Var mıdır daha önce yaşayan ve çözüm bulan?
Not: PC'den de (birçok tarayıcıda) telefondan da defalarca denedim sonuç aynı.

Screenshot_20250120_174022_Chrome.jpg

Screenshot_20250120_174038_Aday lemleri.jpg

Sorunu bir şekilde çözerseniz lütfen yazar mısınız aynı problemi yaşıyorum, bu gidişle giremeyeceğim sınava.

Sorunu bir şekilde çözerseniz lütfen yazar mısınız aynı problemi yaşıyorum, bu gidişle giremeyeceğim sınava.
Söylerim.
Ben banka uygulamasından da denedim oradanda yapılamıyor ödeme yarın bir daha deneyeceğim artık.
Bende deneyeceğim birazdan, bakalım.

Banka uygulaması üzerinden ödemeye çalışın.
Banka uygulamasında ösym ödemesi çıkmıyor. Nerden yapıyoruz acaba?

Son düzenleme:
Söylerim.

Bende deneyeceğim birazdan, bakalım.

Banka uygulamasında ÖSYM ödemesi çıkmıyor. Nereden yapıyoruz acaba?

Akbank'da var ziraatde olması gerekiyor bir de Yapı Kredi var diye hatırlıyorum Akbank varsa direkt ödeyebilirsiniz.

Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, T. Vakıflar Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı

Akbank'da var ziraatde olması gerekiyor bir de Yapı Kredi var diye hatırlıyorum Akbank varsa direkt ödeyebilirsiniz.

Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, T. Vakıflar Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı
Akbankta varmış, yeni gördüm. Ama hata verdi ÖSYM kaynaklı sıkıntı var diye. Sanırım genel bi sorun var birkaç güne düzelir diye umuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı