ÖSYM nasıl giriş yapılır?

eraydD

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, YKS'a başvurmak için ais. ÖSYM sitesine girmeye çalışıyorum ama e-Devlet ile kaydolmak gerekiyor sanırım. Benim e-Devlet şifrem yok. İlla postaneye gidip e-Devlet şifresi almam gerekiyor mu yoksa veli e-Devlet'i ile de halledilebiliyor mu?

Merhaba, YKS'a başvurmak için ais. ÖSYM sitesine girmeye çalışıyorum ama e-Devlet ile kaydolmak gerekiyor sanırım. Benim e-Devlet şifrem yok. İlla postaneye gidip e-Devlet şifresi almam gerekiyor mu yoksa veli e-Devlet'i ile de halledilebiliyor mu?
YKS'ye girecek yaşa geldiyseniz artık e devlet alma yaşını çoktan doldurmuşsunuz. 18'i tam doldurmadıysanız veya 15 te olabilir hatırlamıyorum. Velinizle PTT den e devlet şifresi almalısınız.

PTT şubesine gidip 5-10 TL gibi cüzi bir ücrete şifre alıyorsunuz, ardından o şifre ve T.C. Kimlik numaranız ile e-Devlet'e giriş yapıp yeni şifre belirliyorsunuz. Veliyle gitmek gerekebiliyor ama ben velim olmadan alabilmiştim.

PTT şubesine gidip 5-10 TL gibi cüzi bir ücrete şifre alıyorsunuz, ardından o şifre ve T.C. Kimlik numaranız ile e-Devlet'e giriş yapıp yeni şifre belirliyorsunuz. Veliyle gitmek gerekebiliyor ama ben velim olmadan alabilmiştim.
Geçen sene 20TL idi şuan 30 olmuştur.

tamam zaten bunu anladım ama onun dışında veli e devleti üzerinden kaydolamıyor muyuz sınava

Tamam zaten bunu anladım ama onun dışında veli e-Devlet'i üzerinden kaydolamıyor muyuz sınava

Hayır kendi e-Devlet'iniz veya ÖSYM şifreniz olması lazım, ÖSYM şifresi almaya gerek yok e-Devlet ile halledersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç uzatmaya gerek yok buradan yapınız adımları izleyiniz kendinize ait e-Devlet üzerinden kayıt oluyor. yoksa şifre oluşturun ptt şubesinden.
Not!
Ödeme yaparken kart bilgisi yerine gün ay yıl yazılırken yılı 28 diye degil 2028 diye yaz aksi halde kabul etmez cogu kısı bundan oturu sorun yasadı.
Çözüm olarak işaretlenirse sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç uzatmaya gerek yok buradan yapınız adımları izleyiniz kendinize ait e-Devlet üzerinden kayıt oluyor. yoksa şifre oluşturun ptt şubesinden.
Not!
Ödeme yaparken kart bilgisi yerine gün ay yıl yazılırken yılı 28 diye degil 2028 diye yaz aksi halde kabul etmez cogu kısı bundan oturu sorun yasadı.
Çözüm olarak işaretlenirse sevinirim.

Herkes aynı şeyi derken hiç uzatmayın demeniz ilginç. Ki ben hiç bilmememe rağmen 8 dakikadan çok daha hızlı olmuştu.
Şu piyasada yine de iyi ücret :).
Maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı