ÖSYM sınavlarında neden istediğimiz zaman çıkamıyoruz?

Dediklerinizde haklısınız fakat sağlıkla ilgili bir şey olsa bile çıkarmıyorlar. Neredeyse panik atak geçirecektim çıkarmadılar. Bu tarz şeylerde aşırı saçma geliyor.
Sağlıkla alakalı bazı şeylerde özel durumlarda sınava alıyorlar. Ama onu bile adam akıllı yapmıyorlar. Gerçekten %100 engelli raporun falan olunca anca öyle.

Sağlıkla alakalı bazı şeylerde özel durumlarda sınava alıyorlar. Ama onu bile adam akıllı yapmıyorlar. Gerçekten %100 engelli raporun falan olunca anca öyle.
Sağlık konusunda saçma şekilde acımasızlar bence.

Tuvaletim gelirse eğer bi' ÖSYM sınavında gidip çöpe işerim artık. Kurallarda göremedim çünkü.

Tuvaletim gelirse eğer bi' ÖSYM sınavında gidip çöpe işerim artık. Kurallarda göremedim çünkü.
Gelseydi yanımdaki şişeye işerdim ben. Sınav bence parça parça yapılmalı. Sanırım TEOG öyle yapılıyordu.

Gelseydi yanımdaki şişeye işerdim ben. Sınav bence parça parça yapılmalı. Sanırım TEOG öyle yapılıyordu.
Evet TEOG öyleydi fakat orda da süre dağılımı biraz saçma oluyordu. Din dersini 5 dakikada bitirip 35 dakika oturmuştum. Matematik dersinde de süre sorunum olmuştu. İkisinin de kendine göre artısı eksisi var işte.

Evet teog öyleydi fakat orada da süre dağılımı biraz saçma oluyordu. Din dersini 5 dakikada bitirip 35 dakika oturmuştum. Matematik dersinde de süre sorunum olmuştu. İkisinin de kendine göre artısı eksisi var işte.

Bence Teog şimdiki LGS sisteminden iyiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat dağınıklığını önlemek adına çıkarmıyorlar.

Şimdi şöyle. İnsanlar sınavına odaklanıyor ve siz çıkmak isteyince onların dikkati bozulabilir. Hatta özellikle TYT'de baya bozulabilir. Son dakikalarda da çıkmama sebebi güvenlik için bildiğim kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı