Arkadaşlar daha önce hiç "aday şifresi" gibi bir zımbırtıdan almadım. Sisteme sınava başvurmak için de, parayı ödemek için de giriş yaparken hep E-Devlet ile giriş yaptım. Fakat sonucuma bakmak istediğimde bu "E-Devlet İle Giriş Yap" seçeneğini bulamıyorum. Neden kaldırdılar ki? Veya ne zaman geri gelir. Çünkü şu anki mantığa göre sınav sonucuma bakamıyorum.
Yıllardır aynı muhabbet adamlarda devletin bütün imkanları var hala her sene yoğunluktan sistem çöküyor bu sene daha da kötü herhalde e-Devlet linkini kaldırmışlar
Hocalarım adamların çözüm bulduğu şeye baksanıza. Senelerdir sistemi geliştirmek ve iyileştirmek yerine, yoğunluk anında E-Devlet seçeneğini kaldıralım sorun çözülür diye bakıyorlar herhalde.
Hocalarım adamların çözüm bulduğu şeye baksanıza. Senelerdir sistemi geliştirmek ve iyileştirmek yerine, yoğunluk anında e-Devlet seçeneğini kaldıralım sorun çözülür diye bakıyorlar herhalde.
AHAHAHA gerçekten yahu bir de o siteyi yapmak için para alan web developerlar var beleşe yaşıyorlar hayatı sitede hiç sorun çözmeye odaklı bir şey yok kolaya kaçma var hep