ÖSYM sonuçlarından E-devlet seçeneği kaldırılmış

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce hiç "aday şifresi" gibi bir zımbırtıdan almadım. Sisteme sınava başvurmak için de, parayı ödemek için de giriş yaparken hep E-Devlet ile giriş yaptım. Fakat sonucuma bakmak istediğimde bu "E-Devlet İle Giriş Yap" seçeneğini bulamıyorum. Neden kaldırdılar ki? Veya ne zaman geri gelir. Çünkü şu anki mantığa göre sınav sonucuma bakamıyorum.

Sistem çöktü. Sabahtan beri girmeye çalışıyorum şimdi de e devlet bağlantısını kaldırmışlar. Akşama bakacağız artık.
Hocam yaptıkları bir iş de düzgün olsa zaten ya.

Hocam yaptıkları bir iş de düzgün olsa zaten ya.

Yıllardır aynı muhabbet adamlarda devletin bütün imkanları var hala her sene yoğunluktan sistem çöküyor bu sene daha da kötü herhalde e-Devlet linkini kaldırmışlar :D

Hocalarım adamların çözüm bulduğu şeye baksanıza. Senelerdir sistemi geliştirmek ve iyileştirmek yerine, yoğunluk anında E-Devlet seçeneğini kaldıralım sorun çözülür diye bakıyorlar herhalde. :D

Hocalarım adamların çözüm bulduğu şeye baksanıza. Senelerdir sistemi geliştirmek ve iyileştirmek yerine, yoğunluk anında e-Devlet seçeneğini kaldıralım sorun çözülür diye bakıyorlar herhalde. :D

AHAHAHA gerçekten yahu bir de o siteyi yapmak için para alan web developerlar var beleşe yaşıyorlar hayatı sitede hiç sorun çözmeye odaklı bir şey yok kolaya kaçma var hep :D

Evet; gerçekten e-devlet ile giriş kaldırıldı, ÖSYM şifrem de yok.

Benim ÖSYM şifre yok. e-Devlet'le giriyordum herhalde geri gelir bu ne saçmalık :D
Geri gelmezse sonucumuza bakamayız zaten hocam. Mutlaka gelir de işte yapacakları iş yarım yamalak insan ona kızıyor biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı