ÖTV zammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hergun hastanede olman lazim ki devlet aldigi vergiyi hak etsin. Yaptiklari 1 dogru diger yanlislarini goturmuyor malesef. Bizim kizdigimiz nokta akp'yi savunmaniz degil, poliannacilik oynamanız.

Polianna'cılık değil bu, aksine, örnek veriyorum. Ben direkt yargı yüklemeyi sevmem. Verilen vergiler 10X ise bunun en fazla yarısı devlete kalıyordur.

Biz işte bu 5X'lik kısmı tartışmalıyız.

Zira ülkede devletin aldığı her verginin eksiksiz devlete kaldığını sananlar var.
 
O maaşların çoğu memur arkadaşlarıma gidiyor. Yani devlete çok bir şey kalmıyor.
 
O maaşların çoğu memur arkadaşlarıma gidiyor. Yani devlete çok bir şey kalmıyor.
Yani evet vergiler yüksek, ama ülkenin nereden geldiği belli, nereye gittiği belli. Memur sayısı, (beğenseniz de beğenmeseniz de) yapılanlar, hizmetler belli.

Bu noktadan sonrası beni aşar...

Zira bana iktidar yanlısı demeye başlarlar şimdi...

Sosyalin bu huyunu sevmiyorum. :(
 
Böyle bir konuşma tarzı da yok. Bu hükümet hırsız değil bundan öncekiler hırsızdı. Hükümet peşkeş de çekmiyor. Ortaya bir şey atılıyor, sizin gibi her şeye inanmak isteyenler de inanıyor.

İbrahim beni alıntılamış. Yanlış anlama.

Bu hükümet de hırsız. Verginin vergisini alacak kadar halkı sömürüyor. Halk da maalesef ses çıkarmıyor.
 
@SideWinder Kardeşim bende memurluk sınavlarına girdim, olabilirsem olacağım ama, ben memur olsam dahi bu vergileri savunmam, bana 3000 TL vereceğine 2000 TL versin bu halk soyulmasın, milletvekilleri 7000-8000 almasın 4000 alsın, bu ülkede aklını kullananlar fazla mağaşı haketsin millet sürünmesin. Memur olursam da bunları savunurum çünkü nerden geldiğimi bilirim. Ayrıca beton yapacağına, bilime, teknolojiye yönelik yatırımlar yapılsın, üretim olsun, millet çiftçilik yapamıyorsa, devlet açsın seralar, fabrikalar, çünkü ülkemizde özel sektörün fazla gücü yok. Buna da Devletçilik ilkesi denir.
 
Ama duble yollarimiz var [emoji23]
Yani ikinize laf anlatmak gercekten imkansiz. Hukumeti savunmuyoruz diyip tam fanatikligini yapiyorsunuz. Hersey gozler onundeyken hala memurlara maas oluyomusta bilmemne. Kardesim hortumlanan paralarla memurlarin 100 yillik maasi odenirdi. Saf saf konusmayin ya. Bilmiyorsaniz da arastirin ogrenin.
 
Saf saf konusmayin ya. Bilmiyorsaniz da arastirin öğrenin.

Af edersiniz sizin profesör olduğunuzu unutmuşum...

Demiştim ben, bize iktidarcı yaftasını yapıştırırlar diye... Sosyalin bu yönünü sevmiyorum işte, insanlar hemen kesip atıyor.

Vergilerin yüksek olduğunu, içeride ne haltların döndüğünü ben de biliyorum.

Ama bu zamanlar bunların konuşulacağı zaman değil. Daha önemli meseleler, uluslar arası, iç meseleler var.
 
Af edersiniz sizin profesör olduğunuzu unutmuşum...

Demiştim ben, bize iktidarcı yaftasını yapıştırırlar diye... Sosyalin bu yönünü sevmiyorum işte, insanlar hemen kesip atıyor.

İbrahim bi oku yazdiklarini. Her konuda iktidari savunuyorsun yani ne dusunmemizi bekliyorsun?

Yuksek vergiden konusulan konuda hastaneden vs. bahsedil hukumeti tekrar melek gibi gostermeye calisiyosun. Yapma yani karsinda cocuk yok. Her konunun sonundada yine kesip attilar vs. diyorsun.

Sen istedigin kadar cabala, bu hukumeti aklayamazsin. Siz kutu kutu paralari unutmus olabilirsiniz, dinlenen konusma kayitlarina montaj diyebilirsiniz ama gercek gün gibi acik ve net.

Daha da polemige girmiyorum. Selametle...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı