Özdebir puanım çok düşük

Yilmaz04

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Maltepe, İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, birkaç gün önce Özdebir'in LGS deneme sınavına girdim. Sınıfta başarısına göre 1. olan arkadaşım (ben ikinciyim) (o arkadaş gıcık biridir) sınav çok zordu, 2 yanlış yaptım demişti. Ben tabi daha sonra girdim sınava, sözel ve fen iyi geçmesine rağmen matematik rezalet geçti. 4 boş bırakmamla birlikte 6 yanlış yaptım. Diğer derslerden de beklediğim yanlış sayılarını yazarak 415 puanını hesapladım. 489 ile alacak olan Alman Lisesi için biraz düşük bir puan sanki. Evet oldukça düşük. Ne yapmalıyım?

Sınav kitapçığını verdiklerinde ben bu soruyu nasıl boş bırakırım, ben bunu nasıl yanlış yaparım dediklerim olmakla birlikte ben bu soruyu nasıl yaptım dediğim de oldu. Sınav, LGS Mart örnek sorularına hiç benzemiyordu. Derslerde öğretmenimiz soruları çözüyor, bütün sınıf gibi ben de anlamıyorum, bir daha anlatır mısınız diyorum. Bazen anlıyorum, bazen yine anlamıyorum. Buna rağmen 5. sınıftan itibaren yazılı ortalamam en düşük 92, en yüksek 98. En son matematik sınavından 100 aldım.

Bu arada, dershaneye gitmiyorum. Yalnızca haftada 2 ders (her ders yarım saat) olacak şekilde bir öğretmenden özel ders alıyorum. Günde 40 soru çözüyorum, bu sayıyı da arttıramıyorum.

Ben 380-410 arası yapıyorum ama genelde ~380 oluyor. Hiç ama hiç çalışmadım, sadece matematik çalışıp 398 ile alan liseyi kazanır mıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı