Özel diş doktoru mu yoksa devlet diş doktoru mu?

585599

Decapat
DISM'in bir tanesinde çürük var çukur şeklinde aşagı gidiyor onun yanindaki dişe çok yakın bulaşmaşından korkuyorum. Devlet hastanesine mi gitmem lazim yoksa özele mi?

DISM'in bir tanesinde çürük var çukur şeklinde aşagı gidiyor onun yanindaki dişe çok yakın bulaşmaşından korkuyorum. Devlet hastanesine mi gitmem lazim yoksa özele mi?
Özel Sağlık Hizmetleri Genelde Kötü Yada Yanlış Yapılıyor ( Hepsi Değil ) Devlet Hastanesine Gitmen Daha Makul Olacaktır

Geçmiş Olsun...😊

Öncelikle geçmiş olsun 10 taneden fazla diş yaptırmış birisi olarak ikisi de diyebilirim. Çünkü hepsinin birbirinden farklı yönleri var.

Özelin Artı Yönleri:
1. İstediğin an diyemem ancak kalabalıktan ziyade özenle ilgileniyorlar (mesela benim özel doktorum akşam 9dada tedavi ediyordu beni)
2.Yarın bir gün başka bir dişinde sorun olursa hiç değilse daha önce orada kaydın olduğun için direk kaydına bakıyorlar.
3. Hafta sonu (pazar hariç) sorun olursa da gidebilirsin.

Devletin Artı Yönleri:
1.Bazı hocalar cidden çok iyi ben zamanında iki tane diş çekimi yaptırmıştım hoca hangi ara iğneyi vurdu hangi ara çekti anlamadım ben ağzım açık hala koltukta oturuyorum (ki bu arada mavi kodlu hasta geldi ona gittiler bir de) bana daha neyi bekliyorsun demişti. Bende bitti mi? Hocam deyince çoktan demişti :D

Özelin Eksi Yönleri:
Bazı özeller ekstra masraf çıkartmayı seviyor sırf para koparmak için

Devletin Eksi Yönleri:
Sen rastgele bir hocadan randevu aldın diyelim ama randevu öncesi hocanın işi çıktıysa ya başka hocaya atıyorlar ya da geçmiş olsun başka hocada o saate bulamıyorsun.

Bir de bazen hocalara örnek veriyorum sağ üst dersin bakar ama bir bakmışsın sol üste işlem yapıyor (benim başıma geldi askerlik öncesi halledeyim dedim askerde yine sol üstüm ağrıdı oradaki devlet hocası demişti bunlar neden sol üste işlem yapmamışlar diye.)

Tekrardan geçmiş olsun son karar verecek kişi sensin.

Önce devlete git onlar film isteyecek büyük ihtimalle, filmin sonucuna göre hareket edersin, devletdeki doktorlar iyi oluyor ama bekleme işi kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı