Özel haneli plaka nasıl yapılır?

DaniBenz

Decapat
Daha fazla  
Daha önce görmüştüm bazı şirketler araçlarının plakalarını kendi şirket isimleri olarak değiştirip kullanıyorlardı. Bu nereden yapılır? Ücreti nedir? Ve istediğimizi yazabilir miyiz? İnternette hiç adamakıllı bilgi göremedim.

İnstagram'da bir reels görmüştüm oradan biliyorum. 110.000TL fiyatı var, sadece tek bir araçta kullanabiliyorsunuz. Başka bir araç aldığınız zaman kullanamıyorsunuz. Eğer bir arabayı çok uzun dönem kullanacaksanız alın. Bence gereksiz.

Emniyet müdürlüğünden fiyatı minimum 5 bin TL diye biliyorum.

Yıllık ödeme mi?

Instagram'da bir Reels görmüştüm oradan biliyorum. 110.000TL fiyatı var, sadece tek bir araçta kullanabiliyorsunuz. Başka bir araç aldığınız zaman kullanamıyorsunuz. Eğer bir arabayı çok uzun dönem kullanacaksanız alın. Bence gereksiz.

Anladığım kadarıyla sadece şirket ismi ya da isim soy isim yazdırabiliyoruz doğru mu?

3 Harfli olan bir çok şey yazdırıla bilir.
Fiyatı ise değişken
Konu sahibi bu plakalardan bahsediyor.

1734172976527.png

3 harfli olan birçok şey yazdırılabilir.
Fiyatı ise değişken.

Sadece üç harf değil arkadaşın sorduğu daha özel plaka mesela zafer turizmin otobüsünde şey var.
44 zafer turizm *** bu tarz plakalar alınabiliyor emniyete bağış şeklinde ödeme yapıyorsunuz diye biliyorum ama 5 bin TL'ye falan yaptıramazsınız tahminim min. 100k falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı