Özel itemli Skyblock sunucusu önerisi

arasprox

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba geçen sene Provanas Skyblock Avalon oynuyordum sonra büyük güncelleme gelmiş oyuncu sandıkları gelmiş önemli eşyalar için ben de o zaman oynayamadım eşyalar gitmiş, tekrar başlayayım şimdi dedim tatilde bile 20 kişi falan oynuyor onların da yarısı AFK hesap minyonlar için, bildiğiniz güzel bir Skyblock sunucusu var mı özel itemler, özel setler, özel madenler tarzı falan şeylerin olduğu?

Merhaba geçen sene provanas Skyblock avalon oynuyordum sonra büyük güncelleme gelmiş oyuncu sandıkları gelmiş önemli eşyalar için ben de o zaman oynayamadım eşyalar gitmiş, tekrar başlayayım şimdi dedim tatilde bile 20 kişi falan oynuyor onların da yarısı AFK hesap minyonlar için, bildiğiniz güzel bir Skyblock sunucusu var mı özel itemler, özel setler, özel madenler tarzı falan şeylerin olduğu?

Craftersmc sağlam sunucu ama maalesef ki sunucularında sıkıntı var bazen girerken 5-10 dakika bekletebiliyor 11:00-13:00 arası ben yoğunluk seziyorum.

Hocam sunucumuza gelebilirsin. Özel itemler madenler ve çok daha fazlası var. Aktiflikte iyi. afk yok. play.flyloris.com

oyna.chickennw.net Deneyebilirsiniz daha yeni sezon geldi 150 Üzeri oyuncusu oluyor skyblock oyun modunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı