Çözüldü Özel klavye tuşu nasıl ayarlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BeratForr

Hectopat
Daha fazla  
1687635446056.png

Windows'taki gibi Win+D tuşuna bastığımda her uygulamanın kücülmesini istiyorum bunu nasıl yaparım?

Çözüm
Win h tek uygulamayı kücültüyor ben hepsini kücültmek istiyorum.
Kısayollarda "Tüm normal pencereleri gizle" diye bir seçenek olması gerekiyor. Bende İngilizce olduğundan tam anlamıyla gösteremiyorum. Kısayollardan onu bulup tuş atamasını yapın.

Screenshot from 2023-06-24 22-44-36.png

Türkçe'ye nasıl çevirdiler emin değilim, gezinim/gezinti olabilir. O altbaşlıktaki kısayollarda bulunuyor.
Win h tek uygulamayı kücültüyor ben hepsini kücültmek istiyorum.
Kısayollarda "Tüm normal pencereleri gizle" diye bir seçenek olması gerekiyor. Bende İngilizce olduğundan tam anlamıyla gösteremiyorum. Kısayollardan onu bulup tuş atamasını yapın.

Screenshot from 2023-06-24 22-44-36.png

Türkçe'ye nasıl çevirdiler emin değilim, gezinim/gezinti olabilir. O altbaşlıktaki kısayollarda bulunuyor.

Çözüm
Kısayollarda "tüm normal pencereleri gizle" diye bir seçenek olması gerekiyor. Bende İngilizce olduğundan tam anlamıyla gösteremiyorum. Kısayollardan onu bulup tuş atamasını yapın.

Eki Görüntüle 1835184

Teşekkürler buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı