Özel liseden açığa geçilir mi?

Muhsincan

Femtopat
Daha fazla  
Özel liseye gidiyorum ve okulum cidden çok kötü. Eski hoca kadrosu dağıtılmış yeni hocalar ise bizi umursamıyor.12.sinifim açığa geçmek istiyorum. Özel liseden açığa nasıl gelebilirim?

Yanlış bilgi
Açığa geçmek kalktı diye biliyorum, hayalet okul yapanlar var kendilerini bir yere yazdiriyorlar belli günlerde denetim için ugruyorlar sadece.

Ayrıca özel okullarda %98 devamsızlık işlemez, sizde işliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açığa geçmek kalktı diye biliyorum, hayalet okul yapanlar var kendilerini bir yere yazdiriyorlar belli günlerde denetim için ugruyorlar sadece.

Ayrıca özel okullarda %98 devamsızlık işlemez, sizde işliyor mu?

Hocam işliyorlar maalesef. Hayalet okul hakkında bilgi verir misiniz?

Hocam işliyorlar maalesef. Hayalet okul hakkında bilgi verir misiniz?

Kendim yapmadım detaylı bilgimde yok onu önden söyleyeyim, eski bir arkadaşım yapmisti yine özel okullarda oluyor bu belli ücret veriyorlar kayıt yapıyorlar.

Müfettişlerin gelme zamanları var özel okullara, o vakitlerde sizi okula çağırıyorlar, sınav kısmını bilmiyorum ama büyük ihtimalle cevapları veriyorlardır.

Kendim yapmadım detaylı bilgimde yok onu önden söyleyeyim, eski bir arkadaşım yapmisti yine özel okullarda oluyor bu belli ücret veriyorlar kayıt yapıyorlar.

Müfettişlerin gelme zamanları var özel okullara, o vakitlerde sizi okula çağırıyorlar, sınav kısmını bilmiyorum ama büyük ihtimalle cevapları veriyorlardır.

Anladım hocam çok teşekkür ederim.

Anladım hocam çok teşekkür ederim.
Şuan herhangi bir özel durumu olmayan öğrenci sınıf tekrarına kalmadığı sürece açığa geçemiyor diye biliyorum. Ama ChatGPT'ye durumunu anlat açık liseye geçişin kolaylaştırılmasını iste diye CİMERE yazı yazar mısın de yazdığı metni CİMERE yaz. Belki çok yazan olursa geçebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı