Özel liseye nakil yapılır mı?

Elyonix

Hectopat
Daha fazla  
Bu sebepten dolayı şu an başka bir özel okula nakil yapmak istiyorum. Şu an 10. sınıfım başka bir özel okula gidebilir miyim? Gerçekten bu okulda durduğum her saniye işkence görüyor gibi hissediyorum, bir okulun hiçbir şeyi mi kaliteli olmaz?

Yapılabilir diye biliyorum ben hocam daha detaylı bilgi için gitmek istedigin lise ile konus.

Yapılabilir diye biliyorum ben hocam daha detaylı bilgi için gitmek istedigin lise ile konus.
Aradımda dönüş yapmadılar.Ben forumda öğretmen hocalarımız yardım eder diye düşünmüştüm.

Nakil alımları ayda 1 kere gerçekleşiyor ama özel lisede değişir mi bilmiyorum.

O konu için yorumda bulunmak gerekirse eğer nakil giderseniz size yalvarıyorum Atatürk'ü Koruma Kanunu'na muhalefetten şikayetçi olun o öğretmen sıfatındaki deccal şahıstan.
Konunuza gelirsem eğer nitelikli bir okulda değilseniz (bunu bilerek söylüyorum ben o hatayı yapmıştım fen lisesinden özele geçtim, özel okulun rahatlığı benim hayatımın 1 senesine maloldu pek önermem esasında) ve ailenizin maddi durumu buna izin veriyorsa nakil geçilebilir ama okul değiştirmenin belli zorlukları bulunmakta bunu göze alarak yapın. Okulunuz içinde eğer okulunuzda arkadaş çevrenizden ve diğer öğretmenlerinizden memnunsanız bence bu deccalale karşı kulaklarınızı ve kalbinizi kapatın, boşverin yani boş tenekeye vursanız da ses çıkarır hatta herkesin hikayesi vardır ama benimde ona benzer öğretmenlerim oldu belki bu kadar ileri değil ancak politik görüşlerini belli eden öğretmenler lise hayatımda da üniversite hayatımda da karşıma çıktı (kendimde pek çenemi kapamak konusunda iyi değilim zaten) herkesin çıkacaktır hatta lisemden ironiyle anlatmam gerekirse aynı gün içerisinde din öğretmenimden 1. Meşrutiyet ilanından sonra Meşrutiyetin kaldırılmasını eleştirdiğim için "konuşurken Abdulhamit Han Hazretleri diyeceksin" lafını da Edebiyat öğretmenimden o dönemki ana muhalefet partisini eleştirdiğim için "Akkoyunlular" lafını da işitmişliğim oldu. Her ikisine de kulağımı kapadım birine sorsanız solcu birine sorsanız sağcı diye beni sevmezdi, herkesin belli bir fikri vardır kimine doğru kimine yanlış ama bu düşünceler belli normlara hakaret etmemeli (bir ülke kahramanı, bir dinin inanç ve ibadetleri, bir milletin efsaneleri vs, mesela bende biliyorum Yunan tanrılarının mitolojiden ibaret olduğunu ama bunun için elimize megafon alıp buna inanan veya bundan gelir elde eden insanlara hakaret etmiyoruz).
Eğer insanları değiştiremiyorsanız ve kafa yormaya değmeyeceklerse onları boş verirsiniz, savaşmanızı gerektirecek kadar değerlerinize hassasiyetlerinize yanlış yapıyorsa da geri durmazsınız var gücünüzle savaşırsınız en azından ben böyle yapıyorum size de bunu öneririm.

Hocam yalnızca 1 öğretmen değil tüm öğretmenler öyle ve öğrencilerinde hepsi öyle.Zamanında fetönün okulları vardı tıpkı onun gibi okula hep kendi görüşünde insanları alıyorlar,temizlikçiler bile.Bide öğrencileride sevmiyorum.Okul erkek lisesi olduğundan dolayı erkeklerin %50si hep aklı bel altında olan erkekler diğer %50 asosyal kız görünce eli titreyen tipler(şaka yapmıyorum gerçekten öyle).Asosyellerin kimseye zararı yok ama o diğer erkekler yanlizca kendi dinlerini üstün görüyorlar onlara göre hristiyan,yahudi,ateist hepsi geri akıllı insanlar.Bunu ben söylemiyorum onlar kendileri söyledi.Ya hocam genelleme yapmayim ama kısacası cemaatçiler zaten Türkiye'de 1 tane çok bilindik bir cemaatciler var.

Şikayet konusuna gelirsek.Maalesef herhangi bir kanıt bulmadan edemem benim başım yanar.Diyelim kanıtsız şikayet ettim okulda öğrencilerde dahil herkesin yalancı şahitlik yapma potansiyeli var.

Hocam ben imam hatipte okuyorum ama bizde de ateist öğrenciler ve öğretmenler var herkes birbirine saygı gösterir hiç kimse kendini üstün görmez çok merak ettim okuduğunuz okulu.

Hocam ben imam hatipte okuyorum ama bizde de ateist öğrenciler ve öğretmenler var herkes birbirine saygı gösterir hiç kimse kendini üstün görmez çok merak ettim okuduğunuz okulu.
Hocam ad vermeyim başım yanar ama okul Ankara'da onu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…