Özel numara bulunabilir mi?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Bugün bir olay yaşadım ama olayı anlatmayacağım özetle birkaç ergen ismimi söyleyip Papara hesabımdan bir siteden işlem yapıldığını ve para cezası yediğimi söylediler. Troll olduğunu anladım ve küfredip kapattım. Bu numarayı nasıl bulabilirim?

Merhaba. Bugün bir olay yaşadım ama olayı anlatmayacağım özetle birkaç ergen ismimi söyleyip Papara hesabımdan bir siteden işlem yapıldığını ve para cezası yediğimi söylediler. Troll olduğunu anladım ve küfredip kapattım. Bu numarayı nasıl bulabilirim?
Küfretmeniz iyi olmamış aslında, kayıt etmişlerse hafiften 1-0 geriden başlamış oluyorsunuz.

Bu tip numaraları bulmak için polise başvurmanız lazım, kendi başınıza bulmanız zor.

Bunun legal bir yolu yok . En mantıklısı polise şikayet etmek. Tabi illegal bir yolu var ama o ucubelerden bir farkın kalmaz.

Küfretmeniz iyi olmamış aslında, kayıt etmişlerse hafiften 1-0 geriden başlamış oluyorsunuz.

Bu tip numaraları bulmak için polise başvurmanız lazım, kendi başınıza bulmanız zor.

Ayrıca bu resmi bir numara olamaz değil mi? Sesleri ergen sesi gibiydi ama bazı kişilerin yaşları büyük olsa da sesleri 15-16 yaşındaki çocuklara benzeyebiliyor. 3 ihtimal var ya gerçekten resmiydi ama uygulamaya girdiğimde para cezası ile ilgili bir mesaj göremedim. 2. ya arkadaşlarım ama seslerini çıkaramadım. Ya da panelden numaramı bulup Papara hesabımın olduğunu salladılar. Zaten Papara'yı ayda yılda kullanıyorum ana kartım Tosla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı