Özel ölçüde masa nerede yaptırılır?

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Keson üstünde kullanmak için mdf masa tablası arıyorum ama bunu hazır olarak satan bir mağaza var mı, yoksa marangoza mı yaptırmak zorundayız? Örnek aşağıdaki görselde yer alan arka plandaki masa tablası gibi.

Dosya Ekleri

• maske 1.png
    maske 1.png
    796,8 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleyen: Moderatör:
Keson üstünde kullanmak için mdf masa tablası arıyorum ama bunu hazır olarak satan bir mağaza var mı, yoksa marangoza mı yaptırmak zorundayız? Örnek aşağıdaki görselde yer alan arka plandaki masa tablası gibi.

Hocam bu işin ehleri mobilyacılar şöyle fiyatı nı uygun veren işinin ehli olan bak bizde esnaf adamız pahılıya çalışırız ama her daim işimizi sağlam yaparız ve arkasında dururuz sende aynı böyle bir marangoz bulup yaptır özel ölçülerini ver ve hatta fotoğraf çek göster fiyatta anlaşın bu arada işinin iyi yapsın dememdeki sebep iş sonunda masa isteğin gibi olamayabilir masa sallanabilir o yüzden.

Bunun üstü Hepsiburada tarzı yerlerde ölçü ile satılıyor ya da marangoz ile anlaş altındakı kısım IKEA'da var.

Link boş.

Masif plakalar satılıyor mobilyacılar sitelerinde, istediğin ölçüde keser verirler. Bunlar masif ve ham olduklarından alıp iyice zımparalatıp vernikletirsen daha iyi olur.

İkea'dan baktınız mı?

IKEA'da satılanlar çok kalitesiz içi boş.
Üstüne çıkıp zıplamadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz bence:) Masamı uzun süredir kullanıyorum hiçbir eğrilme durumu vs. yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı