Özel okul mu, dershane mi?

Özel okul fiyatları da uçuk ek olarak. Ben olsam dershaneyi seçerdim. Kaldı ki dershaneye de sadece denemesi için yazılması taraftarıyım ancak arkadaş evde çalışamıyorum diyorsa dershaneye yazılsın, yapacak bir şey yok.

Lisenin 4 senesini kolejde okumuş biri olarak tek tavsiyem var, dershaneye yazılman.
Soru üzerinden konu işledikleri için her zaman bir adım önde eğitim görüyorsun. Özel okulların tamamı aynı değil ancak %80'lık kısmı devlet okullarının paralı versiyonu gibi düşünülebilir. Tek fark dil eğitimi, onun dışında da devlet okulundan hiçbir farkı yok. Kendi kaynakları zaten ekstra ücret. Hem kendi kaynaklarını kullandırıyorlar hem de hocanın istediği kaynağı satın alıyorsun. Sürekli bir maliyet durumu var ama ilerleme yok.
Sınıftan bir arkadaş gündüzleri okula geliyordu akşamları da butik dershaneye gidiyordu. Bugünün parasıyla rahat 11 ve 12.sınıfta ailesi 400.000TL'ye yakın çocuğa yatırım yapmıştı. Uzun lafın kısası özel okulların eğitimi ile devlet okullarının eğitimi arasında bir fark yok. Öğretmenler iyi falan hepsi hikaye.
KPSS'de atanamayan hocalar gelip özel okullarda eğitim veriyorlar.

Açığa geç kendin çalış bence. Ben dershaneden hiç verim alamadım. Bir arkadaş da özel okuldan çıkıp baraj altında kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…