Özel okula geçilir mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, her haftada bir 3 gün staj görüyorum ve zaman kaybı oluyor 2 gün okulda da hazırlık vs ders olmuyor ben bunu değerlendiriyorum ama yetmiyor özel okula geçmeyi düşünüyorum. Konuştum özel okulla 9'da başlar ders 4'te biter dedi kıyafet ve kitap 2.5K yıllık fiyatı 40K dediler. Dershane tutacağıma onu tutsam daha mantıklı değil mi? Ve yazılıları onlar halledıiorlarmış sizce meslekten geçmeli miyim özel okula veya ortamında sıkıntı yaşar mıyım?

Merhaba arkadaşlar, her haftada bir 3 gün staj görüyorum ve zaman kaybı oluyor 2 gün okulda da hazırlık vs ders olmuyor ben bunu değerlendiriyorum ama yetmiyor özel okula geçmeyi düşünüyorum. Konuştum özel okulla 9'da başlar ders 4'te biter dedi kıyafet ve kitap 2.5k yıllık fiyatı 40k dediler. Dershane tutacağıma onu tutsam daha mantıklı değil mi? Ve yazılıları onlar halledıiorlarmış sizce meslekten geçmeli miyim özel okula veya ortamında sıkıntı yaşar mıyım?

Asla geçme doğa kolejinden mezun bir abin olarak söylüyorum bunu.

Merhaba arkadaşlar, her haftada bir 3 gün staj görüyorum ve zaman kaybı oluyor 2 gün okulda da hazırlık vs ders olmuyor ben bunu değerlendiriyorum ama yetmiyor özel okula geçmeyi düşünüyorum. Konuştum özel okulla 9'da başlar ders 4'te biter dedi kıyafet ve kitap 2.5K yıllık fiyatı 40K dediler. Dershane tutacağıma onu tutsam daha mantıklı değil mi? Ve yazılıları onlar halledıiorlarmış sizce meslekten geçmeli miyim özel okula veya ortamında sıkıntı yaşar mıyım?
Geçilmez. Ortam okuldan okula değişir. Bir kız arkadaşım özel okulda okuyor kızı dövmedikleri kalmış sadece o derece eziyet ediyorlar kıkını çıkaramıyor.

Özel okul mu?
images (33).jpeg

Ben özelde okumadım ama bir tanıdığım hem orta okulda hemde lisede özele gitti. Halendaha çok pişman bir baltaya sap olamadan kaldı üniversitede 2 yıllık bölüm okudu işsiz kaldı şimdilerde sezonluk otelde falan çalışıyor ingilizcesi iyi olduğundan dolayı. Kış sezonundada aynı otelin kış otelide varmış kayak falan yapılan gidip orda çalışıyor. Tabii kendi kararınız ama meslek lisesi daha iyi olur en azından hazır elinize mesleği vericekler. Kolej ortamlarında öyle çok mükemmel dostluğun olduğunu görmedim ben. He tabiiki varmıdır böyle iyi dostluk olan bir ortam vardır ama benim gözlemlerime görə koleje girenlerde pek ortam falan olmuyordu. He birde zorbalık çok daha fazla bilginiz olsun.

Geçilmez. Ortam okuldan okula değişir. Bir kız arkadaşım özel okulda okuyor kızı dövmedikleri kalmış sadece o derece eziyet ediyorlar kıkını çıkaramıyor.

Nasıl dövmedikleri kalmış olayı açılar mısın biraz daha.

Ben özelde okumadım ama bir tanıdığım hem orta okulda hem de lisede özele gitti. Halendaha çok pişman bir baltaya sap olamadan kaldı üniversitede 2 yıllık bölüm okudu işsiz kaldı şimdilerde sezonluk otelde falan çalışıyor ingilizcesi iyi olduğundan dolayı. Kış sezonundada aynı otelin kış otelide varmış kayak falan yapılan gidip orada çalışıyor. Tabii kendi kararınız ama meslek lisesi daha iyi olur en azından hazır elinize mesleği verecekler. Kolej ortamlarında öyle çok mükemmel dostluğun olduğunu görmedim ben. He tabii ki var mıdır böyle iyi dostluk olan bir ortam vardır ama benim gözlemlerime görə koleje girenlerde pek ortam falan olmuyordu. He bir de zorbalık çok daha fazla bilginiz olsun.

Mesleği elime verseler sence bırakır mıyım? Üniversite değil 2 yıllık barajı geçemem onun için geçmek istiyorum eziliyorum stajda yemediğim laf kalmıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı