Valla hocam değişir okuldan okula.Lise var lise var.Bende meslek lisesindeyim.Hani kavga fln oluyor fakat sürekli değil.20 erkek 3 kız.Ortam da fena değil ama işte liseden liseye pislik seviyesi değişir.Mesela burda da var düşük puanlı meslek liselerinde uyuşturucu ticareti bile dönüyor.
Evet bende işte şu an korku içindeyim, özele gitsem acaba daha mi kötü? Ya da baska bir devlet okulu var iyi kuzenlerim vs de gidiyor oraya baktım 11. Sınıf kontenjanı 17, okul açıldığında nakil versem olur mu? Ya aynı okulda kalırsam diye korkuyorum.
Hocam şu an çarşıda bir Anadolu lisesi boş kontenjanı var, nasıl bir okul bilmiyorum sizce hemen nakil vereyim mi?
Vallahi hocam değişir okuldan okula. Lise var lise var. Bende meslek lisesindeyim. Hani kavga falan oluyor fakat sürekli değil. 20 erkek 3 kız. Ortam da fena değil ama işte liseden liseye pislik seviyesi değişir. Mesela burada da var düşük puanlı meslek liselerinde uyuşturucu ticareti bile dönüyor.
Araştır hocam direkt nakil verme en azından bir git bak okula.
Valla hocam.eğer temiz sakin ortam istyiorsan ver.Ama meslek lisesinde meslek avantajın vardı burda sağlam çalışıp mecbur üni kazanman lazım.O nedenle iyi çalış.
Evet bende işte şu an korku içindeyim, özele gitsem acaba daha mi kötü? Ya da baska bir devlet okulu var iyi kuzenlerim vs de gidiyor oraya baktım 11. sınıf kontenjanı 17, okul açıldığında nakil versem olur mu? Ya aynı okulda kalırsam diye korkuyorum.
Hocam şu an çarşıda bir Anadolu lisesi boş kontenjanı var, nasıl bir okul bilmiyorum sizce hemen nakil vereyim mi?
Maddi durumun iyiyse geçilebilir ama maddi durumun iyi olmadığı halde de özel okula geçersen para israfı olur. Özel okulun ciddi bir olayı yok, orada da aynı eğitim veriliyor sonuçta.
Bak kardesim onermiyorum adamlar Full kayirma bir de paralari olduklari icin hava atanlar cok anlayacagin hep zibidiler gidiyor ve arkadasim oradaydi matematigi hiç yapamayan çocuk e-Okul 100 almis gosteriyordu yani 20 aldiysan 50'ye cikarirlar para gucu ile.