Özel okullar neye göre öğrenci alıyorlar?

Anladım teşekkürler benim aklımda bahçeşehir koleji kaldı da fakat siteyi tam bilmiyorum yani hiç bakmadım nereden iletişime geçebilirim acaba sitede araştırdım fakat bulamadım.
Hocam doğa kolejindeyim. 40bin TL ödüyorsunuz fakat ek kitap ve yemek ücretide alıyorlar sanırım bu dönemler hariç. Sorunuz varsa alabilirim.

Anladım peki neye göre alım yapıyorlar yani çok düşük puanım olsa bile para ile alınabilir miyim yoksa düşükte olsa belli bir puan miktarı var mı doğa kolejinde?

150 puanla giren tanıyorum pek bakmıyorlar. Çok başarılı öğreniclerde yok ama başarılısıda var.

150 puanla giren tanıyorum pek bakmıyorlar. Çok başarılı öğreniclerde yok ama başarılısıda var.
hocam birde bölgemde doğa koleji vardı fakat devretti ve yakınlarımda bahçeşehir koleji var oranın durumu nedir tanıdıkların var mı acaba orda ?

hocam birde bölgemde doğa koleji vardı fakat devretti ve yakınlarımda bahçeşehir koleji var oranın durumu nedir tanıdıkların var mı acaba orda ?
Var oda aynı. Hatta şöyle söyleyeyim Doğa, Mektebim, Bahçeşehir vs. kurumsallaşmış okullar aynı neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…