Benimkisi devlet destekli olduğundan ücret ödemiyoruz hocam. Huzur var mı dersen o da yok. Dua ederken yarınımın bu günden kötü olmamasını istiyorum sadece, mutlu olmak için duam yok. Ders konusunda fizik ve coğrafya dersimiz yok. YKS derdi var. Dıştan bakınca gülpembe gibi gözükmesin yani ortamŞuna bakinsanlarda para var huzur var. Paranın açmayacağı kapı yok harbiden.
Özel okula giden bir tanıdıgım yok ve özel okullarla ilgili bilgi sahibi değilim. Bu yüzden siz bilgili abilerimden veya şu an özel okul (lise) okumakta olanlara birkaç soru soracağım.
gerçekten notlar şişiriliyor mu? Örneğin bomboş bir kağıt verdin onu e-okula 80-90 diye giriyorlar mı?
Ciddi bir ders ortamı var mı? Yoksa hocalar baştan sağma geçiştiriyor mu?
Disiplin anlayışı nasıl?
Bu sorduğum soruların tam aksine gerçekten disiplinli ve sınıfta bırakan özel okul var mı?
Ve son olarak en merak ettiğim soru, gerçekten devamsızlık sorun değil mi? Bazen formlarda falan görüyorum adam 1 seneyi toplamda 20-30 gün giderek geçirmiş. Kafalarına göre okula gelmeme lükslerine sahipmiler?
Kısaca cevap verirseniz sevinirim. İyi sosyaller.
Özel okula giden bir tanıdıgım yok ve özel okullarla ilgili bilgi sahibi değilim. Bu yüzden siz bilgili abilerimden veya şu an özel okul (lise) okumakta olanlara birkaç soru soracağım.
gerçekten notlar şişiriliyor mu? Örneğin bomboş bir kağıt verdin onu e-okula 80-90 diye giriyorlar mı?
Disiplin anlayışı nasıl?
Bu sorduğum soruların tam aksine gerçekten disiplinli ve sınıfta bırakan özel okul var mı?
Ve son olarak en merak ettiğim soru, gerçekten devamsızlık sorun değil mi? Bazen formlarda falan görüyorum adam 1 seneyi toplamda 20-30 gün giderek geçirmiş. Kafalarına göre okula gelmeme lükslerine sahipmiler?
Bu her devlet okulunda öyle değil ki.Fakat belki devlet okulundaki öğrenci çok emek vermesine rağmen çok puan alamayıp OBP'si düşük oluyor ve üniversite sınavında istediği yere gidemiyor.
Yazılan özel okulları hayretle okudum, kardeşimin gittiği okulda (bende ilkokulda oraya gitmiştim) hiç böyle bir şey yok. Gerçekten hayretler içerisinde okudum hepsini...Özel okula giden bir tanıdıgım yok ve özel okullarla ilgili bilgi sahibi değilim. Bu yüzden siz bilgili abilerimden veya şu an özel okul (lise) okumakta olanlara birkaç soru soracağım.
Gerçekten notlar şişiriliyor mu? Örneğin bomboş bir kağıt verdin onu e-okula 80-90 diye giriyorlar mı?
Disiplin anlayışı nasıl?
Yazılan özel okulları hayretle okudum, kardeşimin gittiği okulda (bende ilkokulda oraya gitmiştim) hiç böyle bir şey yok. Gerçekten hayretler içerisinde okudum hepsini...
Disiplin anlayışı nasıl?