Özel Oyunlar Devam Eder mi?

BerkayPAT

Megapat
Merhaba. PS özel oyunlarından bazıları biliyorunuz ki PC'ye de çıktı yani artık PS özel değil. Sizce artık özel oyun devri bitiyor mu? Artık Sony oyunlarını her iki platforma da mı çıkaracak? Eğer çoğu özel oyununu PC'ye de çıkarırsa PS almanın ne avantajı olacak? Sonuç olarak ortalama bir bilgisayarın varsa ekstra konsola ne para vereceğim diyebilirsin ama özel oyunlar çıkmazsa mecburen konsol alırsın. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Merhaba. PS özel oyunlarından bazıları biliyorunuz ki PC'ye de çıktı yani artık PS özel değil. Sizce artık özel oyun devri bitiyor mu? Artık Sony oyunlarını her iki platforma da mı çıkaracak? Eğer çoğu özel oyununu PC'ye de çıkarırsa PS almanın ne avantajı olacak? Sonuç olarak ortalama bir bilgisayarın varsa ekstra konsola ne para vereceğim diyebilirsin ama özel oyunlar çıkmazsa mecburen konsol alırsın. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Sony sonunda akıllanmaya başladı. Bence çoğu özel oyun gelecek PC'ye.

Çıkış tarihinin üzerinden epey zaman geçmiş oyunları çıkarıyorlar. Böylece PS sahibi olmayan/olamayan oyunculardan da para kazanıyorlar. PS exclusive oyunlar çıkmaya devam edecektir. Sonuçta bir oyunu çıktığı gibi oynamak farklı beş sene sonra oynamak farklı.

PS'in yaşattığı oyun deneyimi eşsiz bir deneyim ancak performans konusunda yetersiz. PS almanın avantajı sadece yaşattığı oyun deneyimi.

Bir kere konsoldan daha çok zevk alan bir kitle var. Birbirine karıştırmanın manası yok. Kaldı ki özel oyunlar dediğiniz oyunları PC için çıkararak daha fazla gelir elde ediyorlar. Özel oyun devri bitebilir ama PS5 özel oyunlarının geleceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı