Skyrise Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 58 17 Nisan 2021 #1 Fotoğraflardaki ekranın nasıl takıldığını bilen var mı? Veya bu ekranın yapılışını öğrenebileceğim bir kaynak atarsanız sevinirim.
Fotoğraflardaki ekranın nasıl takıldığını bilen var mı? Veya bu ekranın yapılışını öğrenebileceğim bir kaynak atarsanız sevinirim.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 17 Nisan 2021 #2 Skyrise dedi: Eki Görüntüle 978431 Eki Görüntüle 978432 Fotoğraflardaki ekranın nasıl takıldığını bilen var mı? Veya bu ekranın yapılışını öğrenebileceğim bir kaynak atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta böyle bir rehber vardı. Ama adını unuttum. Artı 0 Eksi
Skyrise dedi: Eki Görüntüle 978431 Eki Görüntüle 978432 Fotoğraflardaki ekranın nasıl takıldığını bilen var mı? Veya bu ekranın yapılışını öğrenebileceğim bir kaynak atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta böyle bir rehber vardı. Ama adını unuttum.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 17 Nisan 2021 #3 Kendin Yap #5: Harici Sıcaklık Göstergesi Yapımı Kendin Yap serisinin yeni videosunda adım adım rehberimizi takip ederek kendi harici sıcaklık göstergenizi yapabilirsiniz. Ama bu sefer daha büyük olarak! www.technopat.net Bu tarz bir şey sanırım. Artı 0 Eksi
Kendin Yap #5: Harici Sıcaklık Göstergesi Yapımı Kendin Yap serisinin yeni videosunda adım adım rehberimizi takip ederek kendi harici sıcaklık göstergenizi yapabilirsiniz. Ama bu sefer daha büyük olarak! www.technopat.net Bu tarz bir şey sanırım.