Bilgisayar mühendisliği 130 bin siralamaya İc Anadolu'da devlet mi, %50 özel mi yazılmali?
(Kastamonu, Bartin, Zonguldak, Kütahya, Hatay, Tarsus, Sivas, Nevşehir, Giresun Üniversiteleri)
Bilgisayar mühendisliği 130 bin siralamaya İc Anadolu'da devlet mi, %50 özel mi yazılmali?
(Kastamonu, Bartin, Zonguldak, Kütahya, Hatay, Tarsus, Sivas, Nevşehir, Giresun Üniversiteleri)
Ya aslında ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilgisayar mühendisi kuzenim (şu an bayağı yüksek geliri var)İstanbul dışına çıkmamami ilerde iş imkanım olabileceğini söyledi
İstanbul tabi ki çok daha mesleki çeşitliliği olan bir yer ama arkadaşların dedikleri gibi bu sıralamalarda devlet üniversitesi daha güzel olur ve ekonomik hayat açısından da daha rahat edersin.
Ya aslında ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilgisayar mühendisi kuzenim (şu an bayağı yüksek geliri var)İstanbul dışına çıkmamami ileride iş imkanım olabileceğini söyledi
Devlet üniversitesi mezunu olarak da yüksek gelir elde edebilirsin. Tabii senin bileceğin iş, özel üniversite ücretini karşılayabileceksen ben olsam ben de İstanbul dışına çıkmazdım.
Ya aslında ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilgisayar mühendisi kuzenim (şu an bayağı yüksek geliri var)İstanbul dışına çıkmamami ilerde iş imkanım olabileceğini söyledi
2.öğretim 1.öğretim önemli değil.Öğretmenler aynı oluyor.1 sene sonra öğretmen seni tanır 1.öğretimde de girebilirsin.Diplomada da 2.öğretim diye bir ibare yok.
Bilgisayar mühendisliği 130 bin siralamaya İç Anadolu'da devlet mi, %50 özel mi yazılmali?
(Kastamonu, Bartın, Zonguldak, Kütahya, hatay, Tarsus, Sivas, Nevşehir, Giresun üniversiteleri)
Bilgisayar mühendisliği 130 bin siralamaya İç Anadolu'da devlet mi, %50 özel mi yazılmali?
(Kastamonu, Bartın, Zonguldak, Kütahya, Hatay, Tarsus, Sivas, Nevşehir, Giresun Üniversiteleri)
Devlet üniversiteleri olarak Giresun ve Kastamonu dışındakiler her anlamda bomboş üniversiteler özellikle Kütahya Dumlupınar Üniversitesi. Kampüs ve sosyal olarak en zengini Giresun ve Kastamonudur.