Özel üniversite mi devlet üniversitesi mi?

doaaa

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayar mühendisliği 130 bin siralamaya İc Anadolu'da devlet mi, %50 özel mi yazılmali?
(Kastamonu, Bartin, Zonguldak, Kütahya, Hatay, Tarsus, Sivas, Nevşehir, Giresun Üniversiteleri)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar mühendisliği 130 bin siralamaya İc Anadolu'da devlet mi, %50 özel mi yazılmali?
(Kastamonu, Bartin, Zonguldak, Kütahya, Hatay, Tarsus, Sivas, Nevşehir, Giresun Üniversiteleri)
Öncelikle Technopat'a hoşgeldiniz.

Benim şahsi tercihlerim Devlet üniversiteleri üzerine oldu, bence siz de Devlet üniversitelerini tercih edin.

Dumlupınar tarihi olan bir üniversite aralarında en iyisi o hocam..
2.öğretimi tercih edilebilir mi sizce
Devlet. Bu sıralamadaki vakıf üniversiteleri para israfı.
Ya aslında ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilgisayar mühendisi kuzenim (şu an bayağı yüksek geliri var)İstanbul dışına çıkmamami ilerde iş imkanım olabileceğini söyledi

İstanbul tabi ki çok daha mesleki çeşitliliği olan bir yer ama arkadaşların dedikleri gibi bu sıralamalarda devlet üniversitesi daha güzel olur ve ekonomik hayat açısından da daha rahat edersin.

Ya aslında ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilgisayar mühendisi kuzenim (şu an bayağı yüksek geliri var)İstanbul dışına çıkmamami ileride iş imkanım olabileceğini söyledi

Devlet üniversitesi mezunu olarak da yüksek gelir elde edebilirsin. Tabii senin bileceğin iş, özel üniversite ücretini karşılayabileceksen ben olsam ben de İstanbul dışına çıkmazdım.

2.öğretimi tercih edilebilir mi sizce

Ya aslında ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilgisayar mühendisi kuzenim (şu an bayağı yüksek geliri var)İstanbul dışına çıkmamami ilerde iş imkanım olabileceğini söyledi
2.öğretim 1.öğretim önemli değil.Öğretmenler aynı oluyor.1 sene sonra öğretmen seni tanır 1.öğretimde de girebilirsin.Diplomada da 2.öğretim diye bir ibare yok.

Bilgisayar mühendisliği 130 bin siralamaya İç Anadolu'da devlet mi, %50 özel mi yazılmali?
(Kastamonu, Bartın, Zonguldak, Kütahya, Hatay, Tarsus, Sivas, Nevşehir, Giresun Üniversiteleri)

Devlet üniversiteleri olarak Giresun ve Kastamonu dışındakiler her anlamda bomboş üniversiteler özellikle Kütahya Dumlupınar Üniversitesi. Kampüs ve sosyal olarak en zengini Giresun ve Kastamonudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı