Özel üniversitede hemşireliği bırakıp işe girmek mi MYP ile başka bölüm okumak mı?

simanurtet

Centipat
Selamünaleyküm arkadaşlar. 22 yaşındayım ama geçen seneye kadar gözüm tıptan başka şey görmediği ve takıntı yaptığım için özel üniversite de gittiğim hemşirelik bölümünü depresyona girerek bıraktım fakat ailemle sorun yaşadığım ve gücüm olmadığı için sınava da hazırlanmadım tekrar boş boş durup hayatı sorguladım. Babam işe girmemi daha da okuyamayacağımı söylüyor istiyorsam açık öğretim lisansı öneriyor işin yanında. Ben okula dönerim sanmıştım ama kendimi evde çok saldım ve de çok düşündüm ağladım vs.
sonuç MYP işe başka bölüme geçsem mi sayısal 230 bin 323 puanım var fen bilgisi öğretmenliği ya da 2 yıllık bir bölüm mü olsa mimarlık filan da düşündüm diyetisyenlik ftr vs.
benim üzüldüğüm zamanında gözümü hırs bürüdüğünden dolayı oturup ne istiyorum diye bile düşünmemem kafa yormamam hep yönlendirmelerle ilerlemem. Benim şu an şu yaşımda düşündüklerimi 22 yaşındayım, 17 18 yaşında lise öğrencileri düşünüyor benim çok aklım başımda yokmuş. Ha derseniz çalışsaydın onu da doğru düzgün yapmadım niye yapıyorum ki gerçekten istiyor muyum ki gibi sorgulamalarım vardı. Neyse çok uzattım ama bu gidişle beni evlendirecekler kaçmak için de daha fazla yanlışa sürüklenmek istemiyorum. Biri yönlendirebilir mi beni biraz kafam toplanır belki.

Ben 30 yaşındayım evliyim. Asgari ücrete yakın bir maaş alıyorum. Bakmakla sorumlu olduğum bir ev var. Bugün internetten açık öğretim bölümlerini araştırdım. Ne yapsam ne okusam geleceğimi şekillendirsem diye.

Sen 22 yaşında niye 52 yaşında insan gibi düşünüp panik oluyorsun depresyona giriyorsun ağlıyorsun? 3 günlük dünya kardeşim benim kendini rahat bırak vücuduna eziyet etme, aklına eziyet etme. Elbette doğru kararlar vermeye çalış ama 52 yaşında biri gibi kendini üzme, kimseyi üzme.

Ailenin nasıl bir baskı yarattığını ya da evlendirme konusunu bilemiyorum. Benim tek söylediğim özgüvenini yüksek tut ve hiçbir şey için geç kaldığını düşünme. Zaten o panik ve depresyon modunda doğru kararlar veremezsin. Umarım her şey gönlünce olur. Kimsenin seni zorla evlendirmesine ya da baskı kurmasına izin verme. Bölümler konusunda çok bir bilgim yok o yüzden bilgi veremedim içimden gelenleri yazdım. Umarım her şey gönlünce olur.

Ben 30 yaşındayım evliyim. Asgari ücrete yakın bir maaş alıyorum. Bakmakla sorumlu olduğum bir ev var. Bugün internetten açık öğretim bölümlerini araştırdım. Ne yapsam ne okusam geleceğimi şekillendirsem diye.

Sen 22 yaşında niye 52 yaşında insan gibi düşünüp panik oluyorsun depresyona giriyorsun ağlıyorsun? 3 günlük dünya kardeşim benim kendini rahat bırak vücuduna eziyet etme, aklına eziyet etme. Elbette doğru kararlar vermeye çalış ama 52 yaşında biri gibi kendini üzme, kimseyi üzme.

Ailenin nasıl bir baskı yarattığını ya da evlendirme konusunu bilemiyorum. Benim tek söylediğim özgüvenini yüksek tut ve hiçbir şey için geç kaldığını düşünme. Zaten o panik ve depresyon modunda doğru kararlar veremezsin. Umarım her şey gönlünce olur. Kimsenin seni zorla evlendirmesine ya da baskı kurmasına izin verme. Bölümler konusunda çok bir bilgim yok o yüzden bilgi veremedim içimden gelenleri yazdım. Umarım her şey gönlünce olur.
Sağolun iyi dilekleriniz için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı