Özel üniversitede okumak mantıklı mı?

Hocam biraz detay vermen lazım hangi bölüm, hangi üniversite maddi durumun vs gibi.

Normalde devlet üniversitesinde okumak istiyorum ama özel üniversite uzaktan üniversitelerde bilgisayar programcılığı ve çocuk gelişimine baktım onlardan birini okuyabilirim.

Bir de annem bitirince işsiz kalırsın diyor özel üniversitede okursan doğru mu?

Normalde devlet üniversitesinde okumak istiyorum ama özel üniversite uzaktan üniversitelerde bilgisayar programcılığı ve çocuk gelişimine baktım onlardan birini okuyabilirim.

Bir de annem bitirince işsiz kalırsın diyor özel üniversitede okursan doğru mu?

Hocam bilgi vermiyorsunuz ki hangi üniversite? Bilkent'te özel veya birçok kötü özel üniversite de var bilgi verin.

Özellikle mühendisliklerde sıralama çok önemli, tıp gibi değil anneniz doğru söylüyor birçok özel üniversite de okuyupta işsiz kalan çok fazla insan var bence mezuna kalıp iyi bir yer tutturmaya oynamalısınız.

Hocam benim de aklımda bir soru var özel üniversite ile benim de aklımdaki bölüm tıbbi görüntüleme teknikeri fbü %50 indirimli sizce bu bölüm okunurmu bu okulda nasıldır bana yardımcı olur musunuz?

Hocam benim de aklımda bir soru var özel üniversite ile benim de aklımdaki bölüm tıbbi görüntüleme teknikeri fbü %50 indirimli sizce bu bölüm okunurmu bu okulda nasıldır bana yardımcı olur musunuz?

Hocam açıkçası bir fikrim yok yanlış yönlendirmeyeyim. Bu zamanlarda dershanelerin ücretsiz tercih danışmanlıkları oluyor. İsterseniz onlardan destek alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı