Özel yurtta internet sorunu nasıl çözülür?

N1cht

Picopat
Katılım
4 Ekim 2023
Mesajlar
818
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Özel bir yurtta kalıyorum ve tamamen rezalet, ailem yüzünden diğer sene de aynı yurtta kalacağım ve çözülmesini istediğim bazı sorunlar var mesela internet sorunu bunlardan biri. 2 hafta içinde 5 kez şikayete gittim ve öğrendiğim kadarıyla yurdun tamamında aynı sorun varmış. Bana internet sağlayıcısından kaynaklandığını onlara sorduklarında bir sorun gözükmediğini söylediler. Yurt bloklarında internet çekmiyor ve sürekli kopuyor fakat ortak alanda gayet de hızlı bir internet var. Bize yalan söylediklerini düşünüyorum çünkü Şikayetvar sitesinden baktığımda 2 sene hatta 3 sene öncesine dayanan bir internet sorunu olduğu gözüküyor. Burada üniversite öğrencileri kalıyor ve bizim internete ihtiyacımız var. Ne vize haftasında ne de final haftasında internet erişimimiz olmuyor. Ben bu sorunu nasıl çözebilirim? Neler yapılabilir?
 
Son düzenleme:
Özel bir yurtta kalıyorum ve tamamen rezalet, ailem yüzünden diğer sene de aynı yurtta kalacağım ve çözülmesini istediğim bazı sorunlar var mesela internet sorunu bunlardan biri. 2 hafta içinde 5 kez şikayete gittim ve öğrendiğim kadarıyla yurdun tamamında aynı sorun varmış. Bana internet sağlayıcısından kaynaklandığını onlara sorduklarında bir sorun gözükmediğini söylediler. Yurt bloklarında internet çekmiyor fakat ortak alanda gayet de hızlı bir internet var. Bize yalan söylediklerini düşünüyorum çünkü Şikayetvar sitesinden baktığımda 2 sene hatta 3 sene öncesine dayanan bir internet sorunu olduğu gözüküyor. Burada üniversite öğrencileri kalıyor ve bizim internete ihtiyacımız var. Ne vize haftasında ne de final haftasında internet erişimimiz olmuyor. Ben bu sorunu nasıl çözebilirim? Neler yapılabilir?

Yaşadığınız bölgede bulunan müdürlüğü aradınız mı?
 
Yurda internet gelse bile cogu kisi sacma sapan nedenlerle kullanacaktir. Eger superbox tarzi seyler almayi dusunuyorsan kimseye sifreyi verme kendin sifrenin fotografini cek baglan sonra kazi, baglanmak isteyene QR paylas, onu da sadece odadakilere yap.
 
Kyk'da kalsam düşünülürdü fakat ben zaten fazlasıyla para veriyorum bu yurda ve bu hizmet bana sağlanmalı.
Odaya internet çekin direkt. Tahhütsüz olan firmalardan birinden.
Yurt internetinden verim alamazsınız. 10 dk iyi olur 10 dk kötü. Ping zaten alır başını gider.
 
Odaya internet çekin direkt. Tahhütsüz olan firmalardan birinden.
Yurt internetinden verim alamazsınız. 10 dk iyi olur 10 dk kötü. Ping zaten alır başını gider.
İyi hoş söylüyorsunuzda gerçekten bu hizmeti almam gerekiyor. Ekstra para vermek yerine yurdun bana bunu sağlaması gerekiyor.
 

Geri
Yukarı