Özel yurtta masaüstü bilgisayar kullanmak güvenli midir?

ShacoBey

Decapat
Daha fazla  
Özel bir yurtta kalma şansım var, KYK'larda masaüstü bilgisayarlarda hırsızlık vb. şeylerin çok yaşandığı söyleniyor, özel yurtta da bu sorunu yaşar mıyım? Ona göre fazladan 10 bin lira verip laptop almam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben KYK da 2 sene kaldım. Şarj aletim, tıraş makinem, flash disklerim çalınmıştı. Kilitli dolaba koysam da biri ya da birileri kilidi açıp içindekileri yürütüyordu.
Müdüre falan dedik araştırma yaptılar ama koridorda kamera olmadığı için bi şey çıkmadı. Arama falan da yaptılar.
Tabi şu an kamera var daha güvenli. Ama ben olsam masaüstü götürmezdim.

Açıkçası her şey olabilir, tedbir almanızda fayda var, her ne kadar kamera olsa da işler yine kötüye sarar, laptop alın gittiğiniz her yere götürürsünüz, aklınız KYK'da kalmaz kafanız da rahat olur.

KYK olsaydı dediğin gibi laptop götürücektim ama özel yurttada bunlar olur mu acaba onu merak ettim.

Ben KYK da 2 sene kaldım. Şarj aletim, tıraş makinem, flash disklerim çalınmıştı. Kilitli dolaba koysam da biri ya da birileri kilidi açıp içindekileri yürütüyordu.
Müdüre falan dedik araştırma yaptılar ama koridorda kamera olmadığı için bir şey çıkmadı. Arama falan da yaptılar.
Tabii şu an kamera var daha güvenli. Ama ben olsam masaüstü götürmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı