Özelleştirilmiş aquarius 5an alınır mı?

Bütçe
4500-5000TL
Hocam ekstra parça takmak istemiyorum çok zorunlu olmadıkça ve seçeneklerde WD Blue yok. HDD konusunda Seagate barracuda'nın ne gibi bir sıkıntısı vardır ben hep bunu seçiyorum özelleştirme yaparken şuanki bilgisayarda da 1 TB seagate barracuda var.
Bazen sıkıntı çıkartabiliyor.
Ömürleri WD Blue serisine göre daha kısa.
(Sanırım)

Son düzenleme:
Arkadaşlar HDD konusunda belki sonradan WD Blue alabilirim, bunu dışında var mı anakart konusunda öneriniz ya da PSU nasıldır sizce (Aigo markaymış)

16 GB yapmış zaten :) Özelliştirmeleri bu denli yapıp internetten 1TB WD Blue Harddisk almanız daha iyi olur 1650S seçmeye gerek kalmaz.

Eki Görüntüle 603624
Hocam yanlış anlamadıysam burada zaten HDD seçtiniz. Yanlış mı yaptınız özelleştirirken çünkü SSD yok, sonradan SSD almak gerekir böyle
Anakart size sıkıntı çıkarmaz. Ama Aigo markasını ilk defa duydum. Bilindik bir markadan PSU almak daha sağlıklı olur.
Değiştirme şansım yok hazır sistemde PSU'yu. Sistem baya f/p ürünü geldi bana sizce PSU için vazgeçmek doğru olur mu? Daha araştırırım tabi markayı ama PSU da önemli sonuçta

Hocam yanlış anlamadıysam burada zaten HDD seçtiniz. Yanlış mı yaptınız özelleştirirken çünkü SSD yok, sonradan SSD almak gerekir böyle

Değiştirme şansım yok hazır sistemde PSU'yu. Sistem baya f/p ürünü geldi bana sizce PSU için vazgeçmek doğru olur mu? Daha araştırırım tabi markayı ama PSU da önemli sonuçta
Bana göre bilgisayarın en önemli bileşenlerinden biri güç kaynağı. Biraz daha ucuz olsun derken, tüm sistemi çöp etmiş olursunuz. Bu bütçe aralığında Teknobiyotik'te de güzel sistemler mevcut. Bir göz atmanızı öneririm.

Bana göre bilgisayarın en önemli bileşenlerinden biri güç kaynağı. Biraz daha ucuz olsun derken, tüm sistemi çöp etmiş olursunuz. Bu bütçe aralığında Teknobiyotik'te de güzel sistemler mevcut. Bir göz atmanızı öneririm.

Konuyla pek alakalı değil ama bu sistemdeki kasanın tasarımını beğenen birisi cidden var mı?

Teknobiyotikte çok fazla sisteme baktım SSD RAM ve anakartlarda az bilinen markalar kullanıyorlar hep. Bu attığınızda da Zeil Genith, GEIL EVO ve Asrock korkutuyorlar. Bu sebeple Aquarius-5AN'ı beğendim, parçalar (psu hariç) daha aşina olduğum markalardan. Biraz daha araştıracağım PSU'yu.
Konuyla pek alakalı değil ama bu sistemdeki kasanın tasarımını beğenen birisi cidden var mı?
Alıcı gözle bakmamıştım o neymiş öyle ya :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı