Özelleştirilmiş Unlost Eco alınır mı?

394506

Hectopat
Herkese merhaba;

Arkadaşlar bir hazım sistem almak istiyorum (özelleştirilmiş Unlost Eco)

Anakartta biraz endişeliyim seçeneklerim şunlar MSI B450M PRO- M.2 Max anakart veya MSI B450M-A PRO Max anakart.

MSI B450M-A PRO Max anakart hakkın da çok kötü yorumlar var.
Şunu da belirteyim benim tek isteğim RDR2/Walhala/Farcry5/Cyberpunk tarzı oyunları yükek ayarlar da oynamak istiyorum.
Bu sistemi bütçemi maksimum zorlayarak topladım 100 lira bile veremiyorum üzerine sizce bu sistem nasıl?
Ve beni ne kadar idare eder? 6100 gibi bir ücret ödeyeceğim değer mi ne yapmalıyım vallahi çıkmaza girdim çok kararsızım.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Sharkoon RGB Flow 2X LED'siz fanlı tempered glass kasa.

AMD Ryzen 5 3500X 4.1GHz 6/6 çekirdek işlemci.

G.Skill 16 GB (2 adet 8 GB) 3200MHz bellek.

MSI B450M-A PRO Max anakart veya MSI B450M PRO- M.2 Max anakart.

MSI GTX 1660 Super Ventus XS OC ekran kartı.

Kingston A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD (1TB'de dahili sabit disk takılacaktır)

Sharkoon SHP-650 V2 650W 80+ eu güç kaynağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
6.125TL İstersen işlemciyi 10100F yapıp ekran kartını RTX 2060'a zorlarsın.
Bütçeni aşar ama 10100F + RTX 2060 alman daha hayrına olur.

6.234TL. Tabi RAM'i 8 GB'a düşürme seçeneğin var ama pek tavsiye etmem. Arkadaşlarından, babandan, annenden bile kopartırsın bence aşan parayı :)

Son düzenleme:
Parçalar fena değil ama toplama olursa daha avantajlı olur. SSD hakkında fikrim yok, @Lyrinx hocam kullanıyordu galiba.
Evet, kullanıyorum. 7,76 TB yazmaya karşılık %97 sağlık var, ayriyeten 500 okuma 560 yazma hızı alıyorum. SSD kısmen kronik sorunlu ancak ben sorun yaşamıyorum :)

6.125TL İstersen işlemciyi 10100F yapıp ekran kartını RTX 2060'a zorlarsın.
Bütçeni aşar ama 10100F + RTX 2060 alman daha hayrına olur.

6.234TL. Tabi RAM'i 8 GB'a düşürme seçeneğin var ama pek tavsiye etmem. Arkadaşlarından, babandan, annenden bile kopartırsın bence aşan parayı :)

RAM'i 8'e düşürmek değil de işlemciyi i5 yaptım 6885 TL fiyat çıktı bu beni aştı epey bunu nasıl düşürebiliriz? Veya sizin gönderdiğiniz i3 ve i5 arasın da ne kadar performans farkı var yani i5 yerine i3 kullanılsa çok bir şey değişir mi?

RAM'i 8'e düşürmek değil de işlemciyi i5 yaptım 6885 TL fiyat çıktı bu beni aştı epey bunu nasıl düşürebiliriz? Veya sizin gönderdiğiniz i3 ve i5 arasın da ne kadar performans farkı var yani i5 yerine i3 kullanılsa çok bir şey değişir mi?

Çok büyük bir fark olmaz ama çok az darboğaz yapabilir 1080P'de.

Açıkçası hazır sistemlere pek sıcak bakmıyorum, kendiniz parçaları toplamanız daha iyi olur.

Ah becerebilsem. Sıfırdan tüm parçaları kendim birleştirebilir miyim bilmiyorum o yüzden biraz çekingenim o konuda

Hocam i3 olan sistem nasıl 6234 TL çıkıyor anlamadı, ben topluyorum hepsini bir bir 6800'leri geçiyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı