Özlediğiniz Dönemler

Kesinlikle katılıyorum.

Son düzenleme:

Benim kuşaktansın sen de. Üşüyoruz Jira reis.

@Jira Bizde liseye geçince başladı her şey.

Senarist değilim, birazcık uçaktan anlarım ben, o kadar.

Her şey liseye geçince bitti
Yanlış anladınız bu devrik cümlelerim başa bela senaryo derken olmayan şeyi yazma anlamında değil Olan şeyi anlatma biçiminizi beğendim şeklinde demek istedimde bu devrik cümle başa bela jiracım.
Yanlış anladıysan kusura bakma.

Çocukken kuzenlerimle beraber toplanırdık, onlar sigara içerlerdi, biz tabii çocuğuz bilmiyoruz öyle şeyleri. Yanlarında otururduk sap gibi. Güzel güzel muhabbet ederdik. Laptop'ta MicroVolts diye bir oyun vardı ki 7 sene boyunca aralıksız oynadık, ne güzel günlerdi. Buğra diye bir kuzenim var, onla beraber bisikletle Burger King falan yapardık, özledim o günleri. Yaşadığımı hissediyordum.

Biraz daha devam edeyim bari, kısacası gelecek kaygımızın olmadığı zamanlar bizi biz yapan zamanlardı. Ben hayatımda lisede olduğum kadar sinirli, stresli ve ahmak olmadım. Hiçbir zaman da böyle bir insan değildim. Şu an tabii şehir dışına çıkacağımdan ötürü mutluyum. Galiba ailemle beraber yaşamak bana yaramıyor

Covid öncesi.
Hala ayaktadır SonOyuncu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…