Çözüldü Özürlü 26 gün özürsüz devamsızlıkla 3 günle sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beru00

Picopat
Daha fazla  
Devamsızlığım özürlü 26 gün, özürsüz 3 gün. Sorun, kalır mıyım bilmiyorum. Yardım edebilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Özürsüz 10 gün devamsızlık hakkınız var. Özürlü özürsüz toplam 30 gün. Özürlü devamsızlık 20'yi geçebilir, ama özürsüz ile toplamları 30'u geçmemeli. Bu durumda kalmazsınız ama bir buçuk gün devamsızlık yaptığınız an kalırsınız.
Özürsüz 10 gün devamsızlık hakkınız var. Özürlü özürsüz toplam 30 gün. Özürlü devamsızlık 20'yi geçebilir, ama özürsüz ile toplamları 30'u geçmemeli. Bu durumda kalmazsınız ama bir buçuk gün devamsızlık yaptığınız an kalırsınız.

Çözüm
Devamsızlığım özürlü 26 gün, özürsüz 3 gün. Sorun, kalır mıyım bilmiyorum. Yardım edebilecek biri var mı?
Liseyi bitireli yıllar oldu ama halen daha şu devamsızlıktan dolayı 1 senesini çöpe atmaya karar veren eğitim sistemine anlam veremiyorum bilader çocuğun notları iyi ise neden sınıfı tekrarlanması isteniyor?

teşekkür ederim bunu duymak içimi rahatlattı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı