Hocam raporum var zaten benim derdim belge alamamak ondan korkuyorumÖzürlü en fazla 20
Özürsüz en fazla 10
Hayır, özürlü devamsızlıkta bir sınır yok toplam devamsızlık süresini geçmediğiniz sürece.
Hocam raporum var zaten benim derdim belge alamamak ondan korkuyorum.
Hayır hocam yanlış anlaşılmış 4.5 gün özürsüz 5 gün özürlü toplam 9.5 gün, benim sıkıntım totalde 10 günü geçince belge alıp alamayacağımHocam bildiğim kadarıyla 5 özürsüz'ü geçerse belge alamıyoruz. Arkadaşın 9.5 gün özürsüz, 4.5 gün özürlü devamsızlığı var.
Bugün gitmezse 10.5 gün özürsüz olur ve sınıfta kalır. Yarın belge ile gitmezse özürlü devamsızlık 5.5 gün olur ve sıkıntı olmaz sadece belge alamaz.
@Silinen üye neden "hahaha" attınız?
Özürlü devamsızlık için bir sınır yok.
Çözüm: İzinli devamsızlık 20 günü aşınca ne yapılmalı?
Merhaba arkadaşlar. Yanlış bilinen bir bilgiyi düzeltmek istedim. Bir zamana kadar da benim de yanlış olarak bildiğim bir bilgiydi. Sonradan doğrusunu öğrendim ve sizlere de aktarmak isterim bu bilgiyi. İzinli devamsızlığım 20 günü aştı, ne yapmalıyım? Sınıfta kalır mıyım? Öncelikle şunu...www.technopat.net
@Figo özürsüz 5 günü aşmasın. Sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.