Özürsüz 17 gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

babaproinc

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar özürsüz devamsızlığım 17 gün, özürlü devamsızlığım 14.5. Bir şekilde özürsüzleri özürlülere geçirip sinifi gecebiliyor muyum? Gecemiyorsam da nasıl halledebilirim?

Davam var onun yuzunden bir muddet gidemedim okula, 1 hafta hastalik yuzunden vesaire gidemedim cok şey oldu nasıl halledebilirim? 10. Sinifim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-01-19-20-36-805_com.meb.vbsmobil.png
    Screenshot_2023-03-01-19-20-36-805_com.meb.vbsmobil.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 109
7 gün raporun varsa onu ver. Bazen 20 gün üstünde kalma durumları olmuyor, yani geçiriyorlar. Müdürle konuş. Onun dışında şu anda kalıyorsun.

Arkadaşlar özürsüz devamsızlığım 17 gün, özürlü devamsızlığım 14.5. bir şekilde özürsüzleri özürlülere geçirip sinifi gecebiliyor muyum? Gecemiyorsam da nasıl halledebilirim?

Davam var onun yuzunden bir muddet gidemedim okula, 1 hafta hastalik yuzunden vesaire gidemedim cok şey oldu nasıl halledebilirim? 10. sinifim.

Özürsün Max 10 özürlü Max 20 olması lazım özürsüz 1 olsa bile özürlü 21 olsa kalırsın müdürle konuş raporun varsa ver.

hallettim arkadaslar, babamla gittik mudur yardimcisiyla konustuk davamla ilgili kendiside eski avukatti zaten direkt sildik devamsizligi, tesekkurler hepinize
Arkadaşlar özürsüz devamsızlığım 17 gün, özürlü devamsızlığım 14.5. Bir şekilde özürsüzleri özürlülere geçirip sinifi gecebiliyor muyum? Gecemiyorsam da nasıl halledebilirim?

Davam var onun yuzunden bir muddet gidemedim okula, 1 hafta hastalik yuzunden vesaire gidemedim cok şey oldu nasıl halledebilirim? 10. Sinifim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı