Hayır tabiiki, şaka gibi. Belki müdür ile konuşursan çok küçük bir şans özürlüye geçer.Arkadaşlar merhaba,
Sınıfımızda virüs muhabbeti var. O yüzden okula gitmeyi pek istemiyorum. Gitmesem, devamsızlık sildirilebilir mi?
Hocam ne 90 günü?:d 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü olarak toplam 30 gün hakkınız var. Yarım gün dahi yok yazılırsanız sınıf tekrarı yapıyorsunuz. Tabii bu ortaokulda hocaların insafına kalmış. Lisede ise direkt kalıyorsun.Abartmadığın sürece (90 gün sınır var diye biliyorum) özürsüz devamsızlıkların silinme değil de özürlüye aktarılabiliyor.
O MEB'in düzenine göre. Çoğu okulda öğrenci önemli bir disiplin suçu işlemediği sürece yönetim 90 güne kadar silebiliyor.Hocam ne 90 günü?:d 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü olarak toplam 30 gün hakkınız var. Yarım gün dahi yok yazılırsanız sınıf tekrarı yapıyorsunuz. Tabii bu ortaokulda hocaların insafına kalmış. Lisede ise direkt kalıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.