Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 29 Ağustos 2023 #1 Spora yeni başladım. Hafif kilolarla bir günde her yerimi çalıştırıyorum. Kaç gün yaptıktan sonra dinlenmeye geçmem lazım?
Spora yeni başladım. Hafif kilolarla bir günde her yerimi çalıştırıyorum. Kaç gün yaptıktan sonra dinlenmeye geçmem lazım?
ruskceawin Centipat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 Rx 5500xt 16 gb ram 930 gb hdd Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 Ben haftada 6 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.386 Çözümler 32 29 Ağustos 2023 #3 ruskceawin dedi: Ben haftada 6 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum. Genişletmek için tıkla... Çok yanlış mesala. Yeni başladıysan 1 gün git, 1 gün gitme Fullbody çalış.
ruskceawin dedi: Ben haftada 6 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum. Genişletmek için tıkla... Çok yanlış mesala. Yeni başladıysan 1 gün git, 1 gün gitme Fullbody çalış.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 29 Ağustos 2023 #4 Efe1674 dedi: Spora yeni başladım. Hafif kilolarla bir günde her yerimi çalıştırıyorum. Kaç gün yaptıktan sonra dinlenmeye geçmem lazım? Genişletmek için tıkla... İlk 3 ay fullbody yap sonra keyfine göre devam edebilirsin.
Efe1674 dedi: Spora yeni başladım. Hafif kilolarla bir günde her yerimi çalıştırıyorum. Kaç gün yaptıktan sonra dinlenmeye geçmem lazım? Genişletmek için tıkla... İlk 3 ay fullbody yap sonra keyfine göre devam edebilirsin.
ruskceawin Centipat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 Rx 5500xt 16 gb ram 930 gb hdd Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #5 Aras the Great dedi: Çok yanlış mesela. Yeni başladıysan 1 gün git, 1 gün gitme fullbody çalış. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır yapıyorum bu sporu hocam.
Aras the Great dedi: Çok yanlış mesela. Yeni başladıysan 1 gün git, 1 gün gitme fullbody çalış. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır yapıyorum bu sporu hocam.
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 29 Ağustos 2023 #6 Benim yaptığım ne oluyor her yeri çalıştırmak full body anlamına gelmiyor mu? Bu arada evde halter ve çift dambıl ile yapıyorum.
Benim yaptığım ne oluyor her yeri çalıştırmak full body anlamına gelmiyor mu? Bu arada evde halter ve çift dambıl ile yapıyorum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.386 Çözümler 32 29 Ağustos 2023 #7 ruskceawin dedi: 2 yıldır yapıyorum bu sporu hocam. Genişletmek için tıkla... Boşa yapıyorsun anladığım kadarıyla, eğer Enjeksiyon yapmıyorsan haftada 6 gün anterman saçmalık, Peptit, Sarms, Anabolik Steroid kullanıyorsan olabilir.
ruskceawin dedi: 2 yıldır yapıyorum bu sporu hocam. Genişletmek için tıkla... Boşa yapıyorsun anladığım kadarıyla, eğer Enjeksiyon yapmıyorsan haftada 6 gün anterman saçmalık, Peptit, Sarms, Anabolik Steroid kullanıyorsan olabilir.
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 29 Ağustos 2023 #8 Efe1674 dedi: Spora yeni başladım. Hafif kilolarla bir günde her yerimi çalıştırıyorum. Kaç gün yaptıktan sonra dinlenmeye geçmem lazım? Genişletmek için tıkla... 2 gün gidip 1 gün dinlenmek veya 1 gün git 1 gün dinlen mantığı olabilir ama bunu Max 3 ay yapın.
Efe1674 dedi: Spora yeni başladım. Hafif kilolarla bir günde her yerimi çalıştırıyorum. Kaç gün yaptıktan sonra dinlenmeye geçmem lazım? Genişletmek için tıkla... 2 gün gidip 1 gün dinlenmek veya 1 gün git 1 gün dinlen mantığı olabilir ama bunu Max 3 ay yapın.
ruskceawin Centipat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 Rx 5500xt 16 gb ram 930 gb hdd Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #9 Aras the Great dedi: Boşa yapıyorsun anladığım kadarıyla, eğer Enjeksiyon yapmıyorsan haftada 6 gün anterman saçmalık, Peptit, Sarms, Anabolik Steroid kullanıyorsan olabilir. Genişletmek için tıkla... Antrenmanlarımı bölüyorum ve eminim sizden iyi bir vücuta sahibim.
Aras the Great dedi: Boşa yapıyorsun anladığım kadarıyla, eğer Enjeksiyon yapmıyorsan haftada 6 gün anterman saçmalık, Peptit, Sarms, Anabolik Steroid kullanıyorsan olabilir. Genişletmek için tıkla... Antrenmanlarımı bölüyorum ve eminim sizden iyi bir vücuta sahibim.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.482 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 29 Ağustos 2023 #10 Aras the Great dedi: Çok yanlış mesala. Yeni başladıysan 1 gün git, 1 gün gitme Fullbody çalış. Genişletmek için tıkla... Bilgisizlik akıyor yorumdan. Efe1674 dedi: Spora yeni başladım. Hafif kilolarla bir günde her yerimi çalıştırıyorum. Kaç gün yaptıktan sonra dinlenmeye geçmem lazım? Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysan bir gün aralık ver spordan sonra.
Aras the Great dedi: Çok yanlış mesala. Yeni başladıysan 1 gün git, 1 gün gitme Fullbody çalış. Genişletmek için tıkla... Bilgisizlik akıyor yorumdan. Efe1674 dedi: Spora yeni başladım. Hafif kilolarla bir günde her yerimi çalıştırıyorum. Kaç gün yaptıktan sonra dinlenmeye geçmem lazım? Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysan bir gün aralık ver spordan sonra.