Office 2010 Sürümü orijinal mi?

Hocam linke baktığımda direk indirme geliyor. Tam anlayamadım. Orijinal gibi geldi. Zaten ISO dosyalarında ben pek crack görmedim. Zarar gelmez diye düşünüyorum. Tarama yapıp kurarsınız.

Hocam linke baktığımda direk indirme geliyor. Tam anlayamadım. Orijinal gibi geldi. Zaten ISO dosyalarında ben pek crack görmedim. Zarar gelmez diye düşünüyorum. Tarama yapıp kurarsınız.
Dosyanın özelliklerinde de Microsoft yazıları çıkıyor. 😀
Tam emin olduğumda kuracağım umarım. 🙂

Hocam bakabilirsiniz. Sizi iyi biliyorum. Tony stark kimdir konuya baktım. Lisanssız deneme sürümü yazıyor.

Hocam bakabilirsiniz. Sizi iyi biliyorum. Tony stark kimdir konuya baktım. Lisanssız deneme sürümü yazıyor.
Bunu indirip Hash değerine bakabilirim aslında. Link için teşekkürler hocam. 😊

Hocam zaten Microsoft sitesinde güncelleştirme paketleri var. Sorun olmaz.

Buradan da Microsoft'un sunduğu çoğu ISO vs'i kendi serverlerinden indirebilirsiniz.
Orada yoksa The Eye'da da birçok mirror bulunuyor.

Son düzenleme:
Buradan da Microsoft'un sunduğu çoğu ISO vs'i kendi serverlerinden indirebilirsiniz.
Orada yoksa The Eye'da da birçok mirror bulunuyor.
TechG ile normal Office arasındaki fark ne oluyor peki?

NOT: Verdiğim linkteki dosyayı açarken "Doğrulanmış yayıncı" ibaresini aldığını gördüm. Şuan kurulumda. Bir lisans istedi onu girdim kabul etti. 2010'u ücretsiz mi edindim yoksa korsan mı anlamadım. Kafamda deli gibi sorular. 🤣
Bu arada soruma cevap bulduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı