I Işık B. Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 19 27 Şubat 2020 #1 Yeni bir bilgisayar topladım ve içinde deneme sürümü Office 2016 uygulamaları var. Bunları para vermeden nasıl sınırsız kullanabilirim?
Yeni bir bilgisayar topladım ve içinde deneme sürümü Office 2016 uygulamaları var. Bunları para vermeden nasıl sınırsız kullanabilirim?
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 27 Şubat 2020 #2 Ogrenciler ve akademisyenler icin ucretsiz. Öğrenciler ve Eğitmenler için Ücretsiz Office 365 | Microsoft Eğitim Geçerli bir okul e-posta adresine sahip öğrenciler Microsoft Office 365 Eğitim'e ücretsiz olarak erişebilir. Öğrenim ve keşif için Microsoft Word, Excel ve PowerPoint gibi güçlü araçları keşfedin. www.microsoft.com Artı 0 Eksi
Ogrenciler ve akademisyenler icin ucretsiz. Öğrenciler ve Eğitmenler için Ücretsiz Office 365 | Microsoft Eğitim Geçerli bir okul e-posta adresine sahip öğrenciler Microsoft Office 365 Eğitim'e ücretsiz olarak erişebilir. Öğrenim ve keşif için Microsoft Word, Excel ve PowerPoint gibi güçlü araçları keşfedin. www.microsoft.com
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 27 Şubat 2020 #3 Önerim libreoffice kullan bildiğime göre bedava kullanılmıyor(öğrenciler ve akedmisyenler dışında) cracklemen de yasal değil. Artı 0 Eksi
Önerim libreoffice kullan bildiğime göre bedava kullanılmıyor(öğrenciler ve akedmisyenler dışında) cracklemen de yasal değil.